A Mindenki Pécsért Egyesület bocsánatot kér Ágoston Andrea posztja miatt

2019. augusztus 25. 18:09

Részükről ezzel lezártnak tekintik a történetet, és szerintük a Fidesznek sem ártana bocsánatot kérnie a Péterffy Attilát ért támadások után.

Foró: Facebook/Ágoston Andrea

Az elmúlt napokban a pécsi és országos Fidesz, valamint ezek hirdetőfelületei erőteljesen rápörögtek arra, hogy a Mindenki Pécsért Egyesület egyik képviselőjelöltjének, Ágoston Andreának hónapokkal ezelőtt egy olyan cikket osztott meg a Facebook-oldalán, amely Orbán Viktor miniszterelnök halálából csinált viccet, és ezt ő "Szuper" szöveggel osztotta tovább. 

A Fidesz helyi szócsöve hónapokra és évekre visszamenőleg összegyűjtötte az ilyen és effajta kínos Facebook-megosztásokat a képviselőjelölt oldaláról, majd a pécsi Fidesz is közleményt adott ki jó nagy adag gyurcsányozással fűszerezve, az országos Fidesz-média pedig az ellenzéki főpolgármesterjelölt Karácsony Gergelyre próbálja ezen ügy kapcsán ráhúzni a vizes lepedőt (míg itt Pécsen ugyanez indult be Péterffy Attila ellenzéki polgármesterjelöltre nézve). 

Ezek után a Mindenki Pécsért Egyesület a következő közleményt adta ki:

Tisztelt Pécsi Polgárok!

A pécsi Fidesz-Öpe-KDNP választási érdekszövetség retteg a választási vereségtől, és így nem riad vissza a tisztességtelen eszközök használatától sem. Az elmúlt hetek tapasztalatai azt mutatják, olyan eszközöket is hajlandóak bevetni, amik  túlmennek minden határon. A vereségtől rettegve bármire képesek.

Első állításuk szerint Péterffy Attila polgármesterjelöltünk elégette az egész Mecseket és lassan már az amazonasi erdőtüzekért is ő lesz a felelős.

A következő jellemtelen és hazug próbálkozásuk az volt, amikor közvélemény-kutatásnak álcázva, Attilát a saját családjával támadták meg.

Természetesen nem maradt el a már-már megszokott, napi szinten tapasztalható Gyurcsányozás, miszerint titokban összeesküvést szőttek, holott eddig soha az életben nem is találkoztak egymással.

Az álhír-gyártás kudarca után egyesületünk választáson történő indulását hatósági eszközök útján próbálták megakadályozni, de ez a tervük is meghiúsult.

Miután a kudarcot sikertelenség, a fiaskót csalódás követte, meglepetést talán már senkinek nem okoz, ahogy a Fidesz lejárató gépezet „kattog” tovább, újabb áldozatokat keresve, hogy ne a választás valódi tétjéről, a város csődjéről, a pécsi Fidesz tehetetlenségéről és tehetségtelenségéről szóljon a kampány.

Eredményeket Pécsett nem tudnak felmutatni, csak a csődbe vitt várost, a romokat hagyják maguk után.

Az sem véletlen, hogy a lejárató kampány újabb áldozata az a képviselőjelöltünk, aki az elmúlt években időt és energiát nem kímélve küzdött a Fideszesdiktatúra és a várost kifosztó maffia ellen. Tüntetéseket, figyelemfelhívó akciókat szervezett, ételosztásokkal segítette a rászorulókat, amivel magára irányította a Fidesz szennygyártó gépezetének célkeresztjét.

A mai helyzetben harcolni csak szenvedélyesen lehet, de nem válhatunk olyanokká, mint az ellenfeleink. Andrea az egyik legnagyobb harcos közöttünk, de előfordulhatott a múltban olyan sajnálatos eset, amely során túllépte a jó ízlés határát.

A Fidesz pécsi elnöksége az elmúlt hetekben Péterffy Attilát ért nemtelen és hazug támadások esetében rendre néma maradt, azonban mi Pécshez méltó kampányt kívánunk folytatni a továbbiakban is, így Andrea közösségi médiában tett megjegyzése miatt, minden olyan polgárt, akit megsértett, megkövetünk, tőlük elnézést kérünk.

 Ugyanakkor viszont elvárjuk, hogy a Fidesz pécsi elnöksége is hasonlóan cselekedjen az elmúlt hetek hazugságai miatt.

 Képviselőjelöltünk konkrét ügyét ezzel lezártnak tekintjük.

 

 Mindenki Pécsért Egyesület

Forrás: Pécsi STOP