A víz Mohácson sem hisz a gravitációban

2019. június 2. 09:13 2019. jún. 2. 09:13

Az elmúlt hetek esőzései erősen próbára tették az uniós adófizetők pénzén felújított magyar közterületeket, kiderült, hogy hol sikerült például megoldani szakszerűen a vízelvezetést. Ennél a mohácsi útnál például pont nem.

A májusi monszun kegyetlenül rávilágított arra, hogy kis hazánk gondos kivitelezői miként használták fel az uniós adófizetők és a kárhozott Brüsszel becses ajándék euróit, ha út- vagy járda-, netán más közterület-felújításról van szó.

Ha valahol hiba csúszott az aszfalt/járólap-víz-gravitáció szentháromságba, az most nagyon rondán kiderült. Így született a Magyar Kétfarkú Kutyapárt remek mémje a víztaszító csatornáról.

Hogy szűkebb pátriánk, Baranya, és azon belül Mohács se maradjon ki a merítésből, íme a vízálló útburkolat csodája a patinás mohácsi gimnázium előtti szakaszon:

A fotót kedves olvasónktól kaptuk. Az útfelújítás feltehetően tavaly tavaly év végén történhetett, amikor is az uniós forrásokból méretes kanállal merítő városban éppen a Szepessy-park felújítására adott félmilliárd forintot Brüsszel.

Forrás: Pécsi STOP