Alpári stílusban kommentelt egy komlói fideszes képviselő

2022. január 13. 13:19 2022. jan. 13. 13:19

Igen, tudjuk, a mai világban az, hogy valaki alpári stílusban kommentel az interneten már nem meglepő.

Az viszont már sajnálatos, és igenis hírértékkel bír, amikor egy közszereplő, jelen esetben Vízhányó András, komlói fideszes önkormányzati képviselő nyomdafestéket nem tűrő stílusban nyilvánul meg egy Facebook-os kommentszekciókban.

Vízhányó Karácsony Gergely azon bejegyzése alatt fejtette ki véleményét, amellyel a főpolgármester reagált Orbán Viktor tegnapi élelmiszerár stop bejelentésére.  Nem újdonság, hogy mostanság egyre több politikus szólogat hozzá a másik bejegyzéseihez és fejti ki véleményét a kommentszekciókban, de ez, amit tegnap láttunk megdöbbentett minket.

Vízhányó András szó szerint ezt írta Karácsony posztja alá:

„Ember ,te szellemi fogyatékos vagy …. fogd meg Gyurcsány bacsikad kezet es takarodjatok jo messze az orszagbol a degeneraltsagotokkal egyutt… ossze-vissza beszelsz megint, nyamynila bohoc…”

Aranyos, nem? Vízhányó akkora intellektuális magasságokban járt tegnap, hogy az ékezeteket lefelejtette majdnem az összes szóról. De hagyjuk is a helyesírási hibákat. Megesik. Viszont, amellett nehéz elmenni, hogy egy közszereplőnek miért kell így megnyilvánulni a nagy nyilvánosság előtt egy másik közszereplőről? Hova tart így ez az ország, ha már a megválasztott emberek, akiket mi választunk meg azért, hogy képviseljenek minket, ilyen alpári stílusban beszélnek egy másik emberről? Vajon azok a komlói emberek, akik Vízhányóra voksoltak, azért szavaztak rá, hogy szellemi fogyatékosnak nevezze Budapest főpolgármesterét? Szerintem nem.