Atomról, mutyiról posztolt Hári – nem kellett volna

2019. november 8. 17:21 2019. nov. 8. 17:21

Hosszabb Facebook-posztban állt bele a volt fideszes képviselő Péterffy Attilába, de megint olyat kapott a Mindenki Pécsért fiatal politikusától, hogy aligha kellett volna neki.

Hári József, akinek korábban már többször meggyűlt a baja a közösségi médiával, most Kővári János bejegyzése alatt szólt be Péterffy Attilának. Pécs polgármesterét az elmúlt napok Roszatom-konferenciájával, az átadás-átvétel matekkal és azzal kezdte ki, ami ma igen divatos a jobboldali médiában, hogy nagytakarítás folyik a városházán és a városi cégeknél.

A posztra Csaba István képviselő reagált. Egyebek mellett arról írt: Pécsett nem lesz atomtemető, sem uránbánya, Péterffy megígérte, és tartani fogja a szavát. Reagált a plusz 7/mínusz 23 milliárd álvitára is, a városi hivatalok, cégek, intézmények vezetését illetően pedig a képviselő egyebek mellett így fogalmazott:

„Elnézve az elmúlt 10 év város-, intézmény- és cégirányítását, azon azért talán nem sok pécsi csodálkozik, hogy több kulcspozícióban személycserére kényszerül a mostani városvezetés. Ha minden olyan csodásan alakult volna, most biztosan mindenki a helyén ül, ide értve Hári József egykori képviselő urat is.” Hozzátette azt is: ahhoz képest, hogy Hári felesége a polgármesteri hivatal dolgozója volt és az is maradt, kicsit túlaggódja ezt a kirúgás dolgot.

A teljes poszt és a rá adott válasz itt látható:

 

 

Forrás: Pécsi STOP