Átvette az üzemeltetést a PSN Zrt., majd ki is nyitotta a konditermet a Hullámban

2021. május 14. 16:58 2021. máj. 14. 16:58

Mint ahogyan arról korábban a Pécsi STOP is beszámolt május 2-án - azt követően, hogy Magyarország elérte a négymillió beoltottat kinyitott a Abay Nemes Oszkár Sportuszoda. 

A Hullámfürdő az alábbi szabályok mentén kezdte meg ismét a működését: 

  • Csak az érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek léphetnek be a Hullámfürdő területére és használhatják a szolgáltatásokat.
  • A maszkhasználat továbbra is mindenkire nézve kötelező a medencetérben és a fürdő egész területén (a medencében és szaunában tartózkodáskor természetesen nem kell használni).
  • Vasárnaptól a sportmedence és a szauna lesz használható, a tanmedencét később vehetik igénybe a vendégek.
  • A büfé a hétfői naptól fog üzemelni, a konditerem várhatóan a jövő hét második felében nyit ki.
  • A létesítményre és a szolgáltatásokra a zárás előtti, megszokott nyitva tartás lesz érvényben, tájékoztatott akkor a psnzrt.hu

 

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. mai bejegyezéséből pedig kiderül, hogy két héttel a beltéri sportmedence nyitása után újra kinyit az Abay Nemes Oszkár Sportuszoda konditerme. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Mint írják a konditerem árai és a nyitva tartás nem változnak, az erre vonatkozó információk honlapjukon elérhetők. ITT: Árak és nyitvatartás
 

"A terem üzemeltetését átvettük egy korábbi bérlőtől, ráadásul a lezárások ideje alatt a konditermet felújítottuk, így látogatóink egy teljesen új környezetben élvezhetik a sportolást."

- írják, 

 

A konditerem üzemeltetését a városi sportcég átvette egy korábbi bérlőtől. Arról, hogy korábban milyen komoly aggályokat és problémákat felvető módon üzemeltették a termet itt a Pécsi STOP oldalán is beszámoltunk. Mint megírtuk a Pécsi Sport Nonprofit (PSN) Zrt. az előző, fideszes városvezetés idején, és Vári Attila irányítása alatt fillérekért adta bérbe a Hullámfürdő konditermét, gyakorlatilag ellátta az üzemeltetés feladatait, de a haszon már a bérlőt illette. Hab a tortán, hogy alkalmanként óránként horribilis összegekért bérelte vissza a PSN saját termét. A PSN Zrt. azonban most saját kezelésébe vette a helyet, ami a lezárások ideje alatt fel is újított, így a látogatók most már egy teljesen új környezetben élvezhetik a sportolás adta lehetőségeket. 

Címlapkép: Illusztráció, Pexels