Az otthon melege - a Pannon Hőerőmű Zrt. ajánlásával

2020. november 16. 07:05 2020. nov. 16. 07:05

A skandináv országok rendszerint az elsők között vannak a legboldogabb államok listáján. Ez nyilván sok tényező összességén múlik, de minden bizonnyal fontos eleme az otthoni harmónia is: a skandinávok ugyanis rendkívül sokat tesznek azért, hogy az olykor zorddá váló napok és a sötétség ellenére is jól érezzék magukat otthonaikban. A skandináv design és lakberendezés népszerű válásával pedig mi is egyre többet hallhatunk az északi-európai népek egyensúly és otthonosság filozófiáiról. (x).

Ezek közé tartozik a dán hygge (ejtsd: hügge) is, ami végeredményben nem más, mint az otthoni intimitás megteremtésének művészi formája, legyen szó a szeretteinkkel vagy önmagunkkal töltött időről. A hygge alapja a fény, célja a melegség és a meghittség otthonunkba varázslása még a borongós őszi, téli hónapokban is. A természetes fény és a természetes anyagok, puha pokrócok és hangulatos gyertyák használata mellett fontos pont a megfelelő, kellemes klíma megteremtése is.

Az idei év világszerte rákényszerített minket arra, hogy több időt töltsünk lakóhelyünkön. Felértékelődtek azok a dolgok, amik miatt szeretünk otthon lenni: a kényelem, az gazdaságosság és a meghittség. A téli hónapok közeledtével pedig ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson, az első és legfontosabb, hogy kellemes meleget teremtsünk otthonainkban, melyre kiváló és költséghatékony megoldást nyújt a mecseki szén.

A Pannon Hőerőmű Zrt. által néhány éve újranyitott vasasi bányának köszönhetően, a Baranya megyében élőknek lehetősége van arra, hogy helyben kitermelt, kiváló fűtőértékű szénnel tüzeljenek a téli hideg időszakban. A mecseki szén optimális és olcsó megoldást kínál a családi és hétvégi házak fűtésére, bármilyen vegyestüzelésű kazánban vagy kályhában elégethető. Fűtőértéke magas: 3100-4800 Kcal/kg, tehát egy kilogramm szén eltüzelésével körülbelül fél köbméter földgáz vagy két kilogramm tűzifa eltüzelését tudjuk kiváltani. A magas fűtőérték mellé kedvező ár is párosul, így a vasasi szén nem csak a többi tüzelőanyaggal, hanem az importszenekkel is felveszi a versenyt.

Teremtse meg saját otthonában is a hygge filozófia melegét, meghitt, kellemes atmoszféráját a vasasi szénnel!

További információért látogasson el a www.veolia.hu oldalára vagy hívja a +36 30/469-2361-es telefonszámot hétfőtől péntekig 08.00-16.00 között.

Pannon Hőerőmű Zrt.,. a Veolia csoport tagja

(x)