Beleállt a Pécs Aktuál Péterffy Attila gyertyagyújtásába, a kommentelők nem hagyták annyiban

2022. november 29. 18:02 2022. nov. 29. 18:02

Vasárnap kellett meggyújtani az első gyertyát az adventi koszorún, amelyet Péterffy Attila Pécs polgármestere is megtett, és meg is osztotta a közösségi oldalán.

A polgármester posztja igen nagy népszerűségnek örvend, ugyanis több mint ezerötszáz kedvelés érkezett rá, így várható volt, hogy az egyik Fidesz-közeli médium megpróbálja besározni valamivel az amúgy teljesen ártatlan, politikamentes bejegyzést.

A Pécs Aktuál „függetlenségéről” és „objektivitásáról” már számtalan cikkünkben foglalkoztunk, nagyvonalakban elég annyit mondani, hogy a lap kreatív munkatársa, Kapitány Gergely korábban a fideszes Páva Zsolt volt pécsi polgármester kampánytanácsadójaként is dolgozott.  A Pécsi Kommunikációs Központ (akkori nevén Pécsi Médiaközpont) vezetője is volt. -írta meg régebben a Media1.hu

Kapcsolódó: Ismét jogerősen elítélték a Pécs Aktuál Fidesz-közeli véleményvezérét!

Természetesen a fent említett úr ékes tollából származik a mai cikk, amiben elképesztő, már lemondásra sarkalló hibát vélt felfedezni Péterffy Attila bejegyzésében:

„ROSSZUL SIKERÜLT A BEGYÚJTÁS” – írja a szerző a cikkében. (Azért érdekes pillanat lehet, amikor a kedves szerző úr begyújtja a gyertyát, mint egy rakétát, no de mindegy! – szerk.)

Az elképesztő, leleplező cikkre viszont nem a várt kommentek érkeztek. A kommentszekciót ellepték azon hozzászólások, miszerint teljesen mindegy, hogy gyújtja be gyújtja meg a gyertyákat a polgármester és amúgy is, miért kell mindenbe is beleállni?! Mielőtt, a szólásszabadság jegyében törölnék a kommenteket, szemfülesek voltunk és készítettünk néhány képernyőfotót a legjobb kommentekről.

Spoiler: Nem dicsérték meg a szerző urat legújabb szerzeményéért.

 

 

 

 

Szerző: Pécsi STOP