Bodnár Imre keményen odaszúrt Deutsch Tamásnak

2021. augusztus 3. 09:10 2021. aug. 3. 09:10

A pécsi elszámoltató terminátor – ahogy Péterffy Attila, Pécs polgármestere nevezte Dr. Bodnár Imrét – keményen odaszúrt Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőnek, aki szerint a baloldal támogatja, hogy a férfiak teherbe essenek és szüljenek.

Dr. Bodnár Imre a Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amiben idézte Deutsch Tamást, aki szerint: „A magyar baloldal a férfiak teherbe esése és szülése mellett teljes mellszélességgel kiáll”. 

Bodnár a tőle megszokott, szókimondó stílusban reagállt a fideszes EP-képviselőnek:


"ha már ilyen orvosi kunsztokról beszélünk, agyat nem lehetne egyeseknek a koponyájába tuszkolni? Hely van hozzá, az eredeti szerv mérete bőven lehetővé teszi.#elhisziamitmond?"

A teljes bejegyzés:

 

A pécsi elszámoltató terminátor nem a Fidesz kedvence, nem csodáljuk

Dr. Bodnár Imre múlt héten jelentette be, hogy indul az ellenzéki előválasztáson Baranya 1-ben. A helyi fideszes médiában pedig egyből megsokasodtak róla a a negatív cikkek. Nem csoda, hiszen a Péterffy Attila polgármester által elrendelt átvilágítás ezen szakaszáig 3,3 milliárd forintnyi szabálytalan közpénzgazdálkodást tárt fel Bodnár és ügyvédcsapata, ezek nyomán pedig összesen eddig 17 esetben – köztük az országosan is nagy port kavaró Aranyhajó Fogadó eladásával kapcsolatban - indult nyomozás az előző fideszes városvezetést érintő ügyekben, de Péterffy azt írta a Facebookján, hogy várhatóak újabbak is.

A Facebookon sem ez az első, hogy a szókimondó ügyvéd rálép a Fidesz tyúkszemeire. Iderakunk ezek közül néhányat: