Borzalom Pécsudvardnál: a magyar borászvilág két ismert alakja halt meg a tragikus balesetben

2022. január 5. 13:49 2022. jan. 5. 13:49

Ahogyan arról a Pécsi STOP is beszámolt halálos közúti baleset történt kora este az 58-as főúton, a pécsudvardi elágazóban. 

police.hu tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan okból és körülmények között két személyautó ütközött össze 2022. január 4-én 17 óra körül az 58-as főúton a pécsudvardi elágazásnál. Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!      

Kapcsolódó: 

:

 

Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Siklós irányából Pécs felé az 58-as főúton, amikor összeütközött a vele szemben közlekedő, és balra kanyarodni szándékozó személygépjárművel. A balesetben ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Mostanra pedig az is kiderült, hogy a tragédia két áldozata a Jackfall Bormanufaktúra két lelke, Jandrasics Gábor és Burger Ottilia. A szörnyű hírről a a bormanufaktúra közösségi oldalán számolttak be, mint írják: 

"Legmélyebb fájdalommal tudatjuk, hogy a Jackfall két lelke Gábor és Ottilia tegnap este tragikus autóbalesteben életét vesztette. Még mi sem tértünk magunkhoz. Szeretnénk mindenkit biztosítani arról, hogy a Jackfall Bormanufaktúra működését továbbra is biztosítjuk emléküket és szellemiségüket szem előtt tartva." Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!      

 

Címlapkép: Illusztráció, Pexels