Burkolatjavításba kezd a Magyar Közút az Árkádnál, érdemes kerülni

2019. július 9. 09:59

Csütörtökön és pénteken burkolatmegerősítési munkálatokat fog végezni a Magyar Közút a 6-os főút pécsi szakaszán az Árkádnál. Hogy a nagy torlódásokat elkerüljék, várhatóan késő délutántól éjszakába nyúlóan fognak dolgozni ideiglenes forgalomterelés mellett.

A Magyar Közút közleménye szerint július 11-én és 12-én burkolatjavítási munkákat végeznek Pécsett a 6-os főúton az Árkád bevásárlóközpont csomópontjának környezetében. A munkálatok miatt ideiglenes forgalomterelésre kell számítani.

"A főúton végzett marási és aszfaltozási munkálatok érintik a Szigetvár, illetve Siklós irányába haladó 2x2 forgalmi sávot, ezért a torlódások elkerülése érdekében a szakemberek várhatóan késő délután, este és éjszaka dolgoznak majd.

A munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét kéri a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon" - olvasható a közleményben.

Forrás: Pécsi STOP