Demokráciadélután a pécsi Kossuth téren

2018. február 15. 17:02 2018. feb. 15. 17:02

Szombaton délután háromkor a Quaestor- és devizakárosultak mellett áll ki Szakács László a pécsi Kossuth téren, fél négykor pedig Mellár Tamás, Heller Ágnes, Majtényi László, Gulyás Márton, Barabás Richárd és mások szólalnak fel a tiszta választásért, a korrupció, a civil törvény, az elszigetelődés ellen.

"Kiállunk egymásért és másokért is!"

Szombaton délután háromtól Ágoston Andrea szervezésében a Quaestor- és devizakárosultak ügye kerül terítékre a pécsi Kossuth téren. A Kiállunk egymásért és másokért is! elnevezésű rendezvényen Szakács László baranyai szocialista parlamenti képviselő szólal fel. A politikus a magyar lakosságot sújtó banki eljárásokról, a reménytelenségről, a megemelkedett kamatokról, a teljes kilátástalanságról beszél. A rengeteg magyar családot sújtó problémák ügyében az elmúlt években számtalan alkalommal szólalt fel a baranyai politikus, szombaton maguk a károsultak is szót kapnak.

"Legyen világosság!"

Fél négytől ugyanitt Mellár Tamásé, a demokratikus összefogás pécsi parlamenti képviselőjelöltjéé lesz a főszerep. A Legyen világosság! elnevezésű eseményen egyebek mellett Magyarország elszigetelődésének megállítása, az uszítás, a gyűlöletbeszéd, a mindent átszövő korrupció, a jogbizonytalanság, a kiszolgáltatottság, a készülő felháborító civil törvény, a tervezett pécsi adóemelések, az Elios-ügy lesz a téma. Az országot és Pécset sújtó súlyos problémákról és lehetséges megoldásukról a házigazda közgazdáz professzor, Mellár Tamás mellett Heller Ágnes Széchenyi-díjas filozófus-esztéta, Majtényi László jogtudós, volt adatvédelmi biztos, Bodnár Zoltán volt MMB alelnök, Gulyás Márton, Barabás Richárd, Ignácz József, Gulyás Emil és szakszervezeti vezetők beszélnek.