Egymást érték a balesetek hétfőn

2020. január 28. 13:23 2020. jan. 28. 13:23

Három közlekedési baleset is volt a megyében, melyhez tűzoltói segítséget is hívtak - adta hírül a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedden.

Mozsgó külterületén egy személyautó lesodródott az útról és az árokba csapódva, felborulva állt meg. Ketten utaztak a járműben, önerőből ki tudtak szállni, sérülést nem szenvedtek. A szigetvári hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították az autót. A műszaki mentés ideje alatt félpályán haladt a forgalom.

Pécs, Danitz- pusztán egy kisteherautó és egy személygépkocsi karambolozott. A pécsi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. Mindkét járműben egy-egy személy utazott, ők könnyebben sérültek. A helyszínen a mentőszolgálat munkatársai ellátták őket, majd kórházba szállították. A műszaki mentés ideje alatt félpályán haladhatott a forgalom, amit a rendőrség irányított.

Fotó: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Pécsen, a Zsolnay Vilmos utca és a Komlói út kereszteződésében egy személyautó villanyoszlopnak ütközött. A pécsi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Fotó: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

Forrás: baranya.katasztrofavedelem.hu