Február 15-ig érvényesek a parkolóbérletek és a behajtási engedélyek

2021. január 12. 18:45 2021. jan. 12. 18:45

Az önkormányzat rendelete alapján a Biokom Nonprofit Kft. által kiadott valamennyi, tavaly december 31-én lejárt parkolóbérletek és behajtási engedélyek az ingyenes parkolás megszűnésétől számított 15. napig érvényes

A Biokom Nonprofit Kft. a lapunknak elküldött tájékoztatójából megtudhatjuk, hogy a teljes áru bérleteket már online is meg lehet váltani. A kedvezményes bérleteket viszont személyesen a Siklósi út 52. szám alatti ügyfélszolgálaton előzetesen lehet megvásárolni.

A Biokom közleménye:

Pécs Megyei Jogú Város környezetkímélő forgalmi rendjéről, a fizető parkolóhelyek működtetéséről, valamint a várakozási díjakról szóló 49/2011. (X. 31) önkormányzati rendelete alapján a BIOKOM Nonprofit Kft. által kiadott valamennyi, 2020. december 31. napján lejárt parkolási bérlet és behajtási engedély a várakozási díjmentesség megszűnését követő naptól számított 15. napig használhatóak fel.

Ez a ma hatályos rendelkezéseknek megfelelően 2021. február 15-e.

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt pécsieket, hogy:

  • a teljes árú bérletek a www.biokom.hu/parkolás honlapon keresztül online módon is,
  •  a kedvezményes, jogosult bérletek pedig a Siklósi út 52. szám alatti ügyfélszolgálaton előzetesen már most megvásárolhatók.