Fideszes baranyai polgármester: "Tudom jól már, hogy ha az a vezetés lesz, akit mi szeretnénk, akkor melyik pályázatok fognak nyerni"

2019. október 7. 12:45

Megőrülsz, hol tart a NER zsarológépezete. A baranyai önkormányzat egyik erős embere, Szabadszentkirály fideszes polgármestere vasárnap egy fórumot coming-outtal felérő mondatokkal rukkolt elő: azt állítja, máris tudja, milyen pályázatok nyernek a kis baranyai faluban, „ha az a vezetés lesz, akit mi szeretnénk”. Almás Roland azt állítja: a kormány azért tartja vissza a pályázatokat, mert a választás eredményére várnak.

Almás Roland, Szabadszentkirály polgármestere (fotó: Facebook/Almás Roland)

A Fidesz egyik megyei erős emberének számít ma már Almás Roland, az amúgy 800 lelkes Szabadszentkirály polgármestere, hogy mennyire, arról lejjebb írunk majd. Vasárnap a szomszédos Gerdén tartott fórumot, ahova valami érthetetlen okból éppen őt hívta meg az amúgy független polgármesterjelölt.

A fórumról hangfelvétel készült, ami lapunk birtokába került. Szószaporítás helyett mutatjuk Almás megszólalásának legvelősebb két mondatát, ami egyetlen bekezdésben mutatja meg, hogy zsarolja tönkre a Fidesz a magyar vidéket:

„Tudom jól már, hogy Gerdében ha az a vezetés lesz, akit mi szeretnénk, akkor melyik pályázatok fognak nyerni. Most már ezek azért megvannak, és a magyar kormány is azért nem hozza nyilvánosságra a választások előtt a pályázatokat, mert erre vár, hogy melyik településen milyen vezetők lesznek.”

 

Ennyi, kedves vidéki magyar, te pedig menj szavazni, de okosan ám. Annyit tennénk hozzá, hogy ezen még a Fidesz feltétlen hívei közül is felgördültek néhányan a fórumon.

Alább pedig már nem maradt más dolgunk, mint Almás Roland arany mondatain keresztül bemutatni a Fidesz mindent elsöprő önbizalmát:

 

„Most már lehet mondani nyugodtan, a megyei lista negyedik helyen vagyok, tehát tuti befutó helyen vagyok a megyei közgyűlés listáján (természetesen a Fidesz listájára gondol – a szerk.), benne van a levegőben, hogy netalántán még alelnök is leszek.”

„Tegnap tiszteletét tette Szabadszentkirályon … és a megyei önkormányzat leendő elnöke, a megyei listavezető, dr. Őri László...”

Azért még állítólag vasárnap lesznek választások, még la egyik-másik verseny lefutottnak is számít.

 

Szerző: Barabás Béla

Forrás: Pécsi STOP