Folytatódik a Wass Albert út felújítása, erre kell számítani

2021. június 10. 08:17 2021. jún. 10. 08:17

Mint ahogyan azt a Pécsi STOP is megírta a BIOKOM Nkft. Pécs Megyei Jogú Város megbízásából 2021. június elején megkezdte a Wass Albert út javítását a régi buszforduló és a Gyükés buszforduló közötti 500 méteres szakaszon. 

A Biokom a felújítás kapcsán most közleményében azt írja: 

"A Wass Albert út javításának következő lépésében 2021. június 14-én, hétfőn (kedvezőtlen időjárás esetén június 15-én, kedden) a 8 és 17 óra közötti időszakban a régi buszforduló és a Gyükés buszforduló közötti 500 méteres szakaszon az út teljes lezárása mellett az aszfalt kopóréteg beépítését végzik a szakemberek. Ezen időszakban a 39-es jelzésű autóbuszjáratok a régi szamárkúti fordulóig közlekednek. A 3,5 tonnánál könnyebb gépjárműforgalom számára a Wass Albert útról a középgyükési településrész elérésére a Gyükés közt javasoljuk, ahol az űrszelvény zöldnövényzet metszését a héten Társaságunk elvégzi. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Az aszfaltozást követően legvégül a forgalom minimális zavarása mellett a padka rendezése és feltöltése történik meg. Az időjárástól függően, várhatóan június negyedik hetében teljes szélességben birtokba vehetik a közlekedők a Wass Albert út északi, 500 méteres szakaszát."

Címlapkép: Google Maps