Gyereknapi rendezvényt tartanak szombaton Patacson

2023. május 26. 10:37 2023. máj. 26. 10:37

A Pécs Jövője Egyesület támogatásával és Ágoston Andrea, a terület önkormányzati képviselője szervezésével tartanak gyereknapi rendezvényt szombaton a PKK Patacsi Művelődési Házban.

Az eseményen lesz bábelőadás, légvár, retró játékok, sütizés, csillámtetoválás, arcfestés, kötélhúzás, csocsó és zsákbanfutás.

Lapunk megkérdezte Ágoston Andreát az eseménnyel kapcsolatban:

"Ebben a picike kultúrházban, ami ugyan jócskán megérett egy alapos felújításra-közösség szerveződik. A játszótérre a homokozó fölé napvitorla kerül, jövő héten fákat is ültetünk a Biokom munkatársaival. A szombati rendezvény bábszínházzal indul, majd lesz lufi, vattacukor, kirakodó, csillámtetkó, csocsó, retró játékok. Légvár is érkezik. Pogácsa, finom sütemények, üdítők, és sör is lesz. Nemcsak azokat várjuk, akik gyerekkel jönnének, egyedülállókat is egy jó kis beszélgetésre. A rendezvényt megtiszteli jelenlétével Péterffy Attila, Pécs polgármestere. A gyereknapi kis mulatságot a képviselői keretemből, valamint a Pécs Jövője Egyesület támogatásával szervezzük. Mindenkit szeretettel várunk."

Az esemény linkje: https://fb.me/e/2Kg1IaiDR