Halálra gázoltak egy 57 évet nőt Pécsett hétfő hajnalban - A mentősök hosszan küzdöttek az életéért, de már nem lehetett megmenteni - videó

2021. szeptember 20. 20:43 2021. szept. 20. 20:43

Zebrán gázolták halálra egy 57 éves asszonyt Pécsen. Hajnalban, teljes sötétben lépett az útra a kijelölt gyalogátkelőn, amikor egy furgon elütötte. A mentők közel fél óráig küzdöttek az életéért, de nem lehetett megmenteni. A tragédia idején szakadt az eső, valószínűleg ennek is köze lehetett ahhoz, hogy a sofőr nem tudta elkerülni a balesetet.

A tragikus baleset ma hajnalban történt Pécsett, az esetről a Tényekben számoltak be, mint mondták az 57 éves asszony a  teljes sötétben lépett az útra a kijelölt gyalogátkelőn, amikor egy furgon elütötte. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

A mentők ezt követően úgy fél órán át küzdöttek az életéért, de ám sajnos már nem lehetett megmenteni. 

Ez is érdekelhet: Súlyos fájdalmak közt küzd az életéért a pécsi édesanya: a 8 gyermekes családnak már gyógyszerre sincs pénze - videó

A Tények riportja itt nézhető vissza: 

 

A tragédia idején szakadt esett az eső, így valószínűleg ennek is köze lehetett ahhoz, hogy a sofőr nem tudta elkerülni a borzalmas balesetet. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Címlapkép: Videorészlet, Tények