Hát ez hihetetlen: az ÖPE és a Fidesz ma összenőtt!

2019. július 15. 21:31 2019. júl. 15. 21:31

Döbbenetes, elképesztő, példátlan, sose gondoltuk volna: a Fidesz és az ÖPE (meg a Fidesz kinövése, a KDNP) szövetséget kötött! Így legyen ötösünk a lottón: a kormánypárt és kedvenc pécsi civiljei újra együtt hasítanak. Nagy lehet a kétségbeesés.

Hogy mennyire nem is váltak szét igazából, a Fidesz és a Kővári János vezette ÖPE, arról korábban többször is írtunk, például itt, illetve itt.

A násztánc nem volt hatástalan: látva a demokratikus oldal eddig példa nélküli összefogását, hamar berántotta a Fidesz a valójában mindig is hozzá tartozó ÖPÉ-t.

A Fidesz Pécsi Elnökségének hétfő esti közleménye, változtatás nélkül:

„Fidesz-KDNP-ÖPE: Összefogás a pécsiek érdekében

A város érdekeinek szem előtt tartása, Pécs további fejlődése érdekében erős szövetséget kötött a Fidesz és a KDNP az Összefogás Pécsért Egyesülettel.

A választási szövetség értelmében a három szervezet egyaránt Vári Attilát ajánlja a város polgárainak, hogy Pécs polgármesterévé válasszák. Egyúttal az őszi önkormányzati választáson mind a 18 egyéni körzetben közös jelöltek lesznek, s közös listát állítanak.

Mindhárom szervezet egyetértett abban, hogy Pécset meg kell védeni Gyurcsány Ferenctől, a baloldali maffiapártoktól és közös erővel kell megóvni azt, amit eddig megteremtettek a pécsiek közösen, a város jövőjét.

Ez a szövetség képes lesz megvédeni a pécsieket attól a felelőtlen szocialista gazdálkodástól, amely a város eladósodását, és országos tekintetben is szinte a legmagasabb rezsidíjakat okozta.

Az eddigi közvélemény-kutatások alapján mind a polgármesterjelöltet, mind a képviselőjelölteket tekintve bizton számíthat a pécsiek nagy többségének a támogatására.

Ezzel együtt is Pécs valamennyi polgárát meg kívánják szólítani a szövetség tagjai egy 10 éves program megalkotása érdekében.

Ez az erős szövetség a garancia ugyanis arra, hogy a pécsiekkel közösen, a kormányzat partnersége mellett folytatódhasson a város fejlődése.”

Forrás: pecsistop.hu