Hatalmas baleset a pécsudvardi elágázasnál, két autó rohant egymásba - Ketten meghaltak

2022. január 4. 17:38 2022. jan. 4. 17:38

Baleset történt az 58-as főúton a pécsudvardi elágazásnál. Az elsődleges információk szerint két autó ütközött, az egyikben ketten utaztak, míg a másikban hárman. 

A baleset kapcsán a bama.hu azt írja, hogy az egyik autból egy ember kirepült, s a helyszínen életét vesztette, továbbá az autóban utazó másik személy is elhunyt információik szerint. Az érintett útszakaszon jelenleg is helyszínelnek, teljes útzár mellett. 

Frissítés! 

Időközben a police.hu is közleményt adott ki a balesettel kapcsolatosan, melyben azt írják: Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két személyautó ütközött össze 2022. január 4-én 17 óra körül az 58-as főúton a pécsudvardi elágazásnál.  

Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Siklós irányából Pécs felé az 58-as főúton, amikor összeütközött a vele szemben közlekedő, és balra kanyarodni szándékozó személygépjárművel. A balesetben ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Kökénypuszta felé lehet.

Címlapkép: Illusztráció, Pexels