Hétfőn és kedden felfordul a 400 ágyas kórház környéki buszközlekedés

2019. november 29. 10:32 2019. nov. 29. 10:32

Víziközmű-rekonstrukció miatt december 2-án (hétfőn) és december3-án (kedden) reggel 8:30 és 12:55 között lezárják a pécsi 400 ágyas kórház melletti buszfordulót, emiatt több járat is módosított útvonalon közlekedik és megállók maradnak ki. 

A Tüke Busz Zrt. honlapján található közlemény szerint december 2-án (hétfőn) és december 3-án (kedden) a Klinikák fordulóállomást (a 400 ágyas melletti buszfordulót) víziközmű-rekonstrukció miatt reggel 8:30 és 12:55 óra között lezárják.

A fentiek miatt a Tüke Busz Zrt. járatai nem érintik a "Klinikák" elnevezésű megállóhelyet, valamint az alábbi terelőútvonalon közlekednek:

  • a Klinikák felé: az "Alkotmány utca" elnevezésű megállóig eredeti útvonalon, majd a Rókus utca - Szigeti út - Honvéd utca - Ifjúság útja útvonalon,
  • a belváros, illetve Kertváros felé: az autóbuszok az "Ifjúság útja" elnevezésű, belváros irányú megállóból indulnak a megállóból meghirdetett időpontban.

Kimaradó megállók: Klinikák, Ifjúság útja (Klinikák felé).

November elején a buszforduló környékén volt egy hasonló, több napos lezárás, ami miatt a buszok ugyanígy voltak terelve. 

Forrás: Pécsi STOP

@ifmobil
@endmobil