Hivatalos: Péterffy Attila a Mindenki Pécsért Egyesület polgármesterjelöltje

2019. június 8. 09:05 2019. jún. 8. 09:05

Szombat reggel közleményben jelentette be a Mellár Tamás által vezetett Mindenki Pécsért Egyesület, hogy Péterffy Attila a hivatalos polgármesterjelöltjük a közelgő önkormányzati választáson.

Mint ismert, Pécsett az ellenzéki pártok pécsi képviselői korábban arról egyeztek meg a Mellár Tamás által életre hívott Mindenki Pécsért Egyesülettel, hogy a képviselőjelöltek és a polgármesterjelölt az egyesület ernyője alatt fog indulni az őszi önkormányzati választáson.

Mellár a napokban az ATV-ben arról beszélt, hivatalosan június 8-án jelentik majd be, hogy kit is támogatnak polgármesteri ambícióiban.

Szombati közleményükben azt írják, a Mindenki Pécsért Egyesület által meghirdetett pécsi polgármesterjelölt-állítás jelentkezési határideje június 7-én lejárt. Ez idő alatt egy jelentkező teljesítette a jelöltté válás feltételeit, aki Péterffy Attila volt, így nincs szükség előválasztásra, és nem is kerül rá sor.

"A Mindenki Pécsért Egyesület mai nappal bejelenti, hogy a Mindenki Pécsért Egyesület hivatalos polgármesterjelöltje Pécsett Péterffy Attila."

- fogalmaztak.

Forrás: pecsistop.hu