Hoppál megfejtette: Péterffy Attila a pécsi Gyurcsány

2020. március 5. 16:23 2020. márc. 5. 16:23

Ezt sikerült visszafejtenie a DK elnökének szerdai pécsi fórumáról szóló cikkből, bár azt nem tudni, hogy mire alapozta. Mellár Tamás országgyűlési képviselőt Hoppál lehazugozta. 

Szerdán tartott lakossági fórumot Pécsen a Nevkóban Gyurcsány Ferenc (a pecsma.hu beszámolóját itt lehet olvasni), a Demokratikus Koalíció elnöke, volt miniszterelnök, az eseményen Péterffy Attila független polgármester és Mellár Tamás független országgyűlési képviselő is felszólalt. 

A rendezvényről három bekezdésben beszámoló megyei újság cikkét osztotta meg Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő a következő kommentárral a Facebook-oldalán:

"Gyurcsány a spájzban, Péterffy pácban: ma lehullott az álarc! Péterffy=pécsi Gyurcsány! Pécsett fórumozott Gyurcsány Ferenc. Két lelkes vendéglátója: Mellár "hazug" Tamás és Péterffy "független" Attila. Hajrá, elvtársak!"

Sok kommentelő egyetértett Hoppállal, volt, aki "golyóérett komcsi nyugdíjasokat" emlegetett, más arról elmélkedett, hogy neki vannak nemes Péterffy-rokonai, és hogy azok nem "mocskos liberális" balosok, tehát a pécsi polgármester valahonnan "szerezte" a nevét. 

 

Elképesztően nagy baj van a fejekben.

 

Szerző: V.G.

Forrás: Pécsi STOP