Hoppál Péter beszólt Keresztesnek, Keresztes meg nem hagyta annyiban - Mutatjuk!

2021. július 6. 17:10 2021. júl. 6. 17:10

Keresztes László Lóránt és Hoppál Péter már nem először feszült egymásnak, a legutóbbi etap néhány nappal ezelőtt történt, amikor is a kormánypárti politikus gúnyos hangvételű megjegyzést tett, erre reagált most Keresztes.

“Ők itt PÉTER és VIKTOR!

VIKTOR „bérből és fizetésből él”, PÉTER pedig azt lesi, miképpen szolgálhatja szeretett vezetőjét. Akár olyan áron is, hogy ELÁRULJA saját városát, saját otthonát!

PÉTER fiatalemberként választotta új otthonául Baranyát. Pécsi lett. Aztán a város képviselőjévé is megválasztották, immár 12 éve. Azóta vagy 15 ezren költöztek el ebből a csodálatos, de becsapott, meglopott és eladósított városból.

Péter pedig hűségesen szolgálta Viktort. Akkor is, amikor Viktor befogadótábort akart a város mellé építeni. De akkor is, amikor Viktor nagyon sok pénzt akart elvenni Pécstől. Ha Viktor azt szeretné, Péter még az ATOMSZEMETET is elásatná a város közelében. Mivel Viktor azt kérte, Péter PÉCS EGYETEMÉT is odaadta Viktor barátainak. Csak úgy, örökre. Legalábbis ők ezt hiszik.

Nos, ez a Péter a minap azt írta nekem: „Isten hozott Pécsett, Lóri”. Hát, Péter! Isten hozott, téged.

Tősgyökeres pécsiként, aki nemcsak ebben a csodálatos városban élte egész eddigi életét, és él itt most is, de akinek a felmenői már évszázadokkal ezelőtt ezen a vidéken katonáskodtak a török ellen, mondok neked egyet: legyél jó pécsi! Ne áruld el többet szeretett városunkat, tiszteld Pécs csodálatos történelmét, hagyományait, tiszteld Pécs egyetemét, és legfőképpen: tiszteld a pécsieket!

Én tisztességes versenyre hívlak téged, és mindent megteszek azért, hogy legkésőbb jövő áprilisban visszatérhess szép, eredeti szakmádhoz.”  - írja posztjában Keresztes. 

Itt a teljes poszt: