Idén sem volt hiány a programokból a Honvéd Téri Napokon

2022. szeptember 26. 17:20 2022. szept. 26. 17:20

Immáron 16. alkalommal rendezik meg a Honvéd Téri Napok rendezvényt, ami mára már egy igazi pécsi hagyománynak számít Régi Kertvárosban.

A mostani eseményt – a rossz idő miatt – rendhagyó módon nem a Honvéd Téren, hanem az Apáczai Művelődési Házban tartották meg.

Színes programok közül választhattak az érdeklődők. Kisvonat és kézműves foglalkozások szórakoztatták a legkisebbeket, volt Pécsi Ércbányás Koncert, „Honvéd tér kedvence” sütisütő verseny, fellépett az Eurodance, a harcművészetet kedvelők számára pedig a Wing Tsun Kung-Fu kedveskedett műsorral, illetve Novák Péter, a rendezvényt támogató Kultúrházak éjjel-nappal arcaként volt jelen.

Novák Péter
 

A Honvéd Téri Napok megnyitóján beszédet mondott Csaba István, a terület önkormányzati képviselője, aki a közösségi oldalára feltöltött posztban elmondta, hogy:

Felértékelődött ezeknek a közösségi eseményeknek a szerepe, mert az elmúlt két évre árnyékot vetett a koronavírus-járvány, ami bezártsággal és a személyes kapcsolatok háttérbe szorulásával járt, ezért fontos, hogy minden ilyen alkalmat megragadjunk, találkozzunk, beszélgessünk személyesen és töltsünk időt egymással.

Csaba István