Így változik Pécsett a buszok menetrendje október 23-án és az őszi szünetben

2021. október 21. 11:13 2021. okt. 21. 11:13

Az őszi szünet idejére változik a pécsi autóbuszok menetrendje, október 23-án a munkaszüneti napokra érvényes menetrend szerint közlekednek a járatok - derül ki a Tüke Busz szerkesztőségünk részére megküldött közleményéből.

Nemzeti ünnepünkön, 2021. október 23-án, szombaton, az autóbuszok a munkaszüneti (vasárnapi) menetrend szerint közlekednek. Ezen a napon a bérletpénztárak és az ügyfélszolgálati iroda zárva tartanak. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!    

Menetjegy elővételben a társaság pályaudvarain a forgalmi irodákban, viszonteladói partnereinknél vagy mobilapplikációban vásárolható. Az autóbuszvezetőknél felszállást követően gépkocsivezetői menetjegy váltására is van lehetőség. 

Az őszi szünet ideje alatt, 2021. október 25-étől 29-éig, hétfőtől péntekig az autóbuszok a tanszünetes menetrend szerint közlekednek. A tanintézményekben elrendelt őszi szünet miatt várhatóan kevesebben veszik igénybe a közösségi közlekedést, így a tanszünet idejére módosított menetrend igazodik az utazási igényekhez.

Ez azt jelenti, hogy az autóbuszok reggel 6:30 és 8 óra között, valamint délután 13:00 és 17:30 között a szeptemberi tanévkezdést megelőző, azaz a nyári menetrend szerint közlekednek.

A 6:30 előtti, a délelőtti, a késődélutáni-esti és éjszakai időszakban az autóbuszok menetrendje nem változik.

A részletes menetrend a tukebusz.hu oldalon, az applikációban valamint a megállóhelyi tájékoztató táblákon érhető el, írják. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!    

Címlapkép: Tüke Busz