Ismét különleges növényekkel telik meg a Kossuth tér

2021. október 14. 13:12 2021. okt. 14. 13:12

A pécsi Kossuth téren ismét kedvező árakon lehet majd szezonális- és évelő dísznövényeket, örökzöldeket, valamint egyéb növénykülönlegességeket vásárolni 2021. október 22-én, pénteken 10 és 17 óra között.

A BIOKOM NKft. és a város közös szervezésében, évenként kétszer megvalósuló Kossuth téri növényvásár mindig is nagy sikerrel zajlott. A pandémia miatt az elmúlt két évben a rendezvényt nem lehetett megtartani, idén azonban ismét lehetőség nyílik arra, hogy az érdeklődők kedvükre nézelődjenek és vásároljanak a szezonális- és évelő növények, örökzöldek és egyéb növénykülönlegességek között. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!    

Október 22-én, pénteken 10 és 17 óra között nyolc virágárusító standot állítanak ki a város központjában. A városüzemeltetési társaság standjánál főként fás szárú és mediterrán fagytűrő növények lesznek beszerezhetők kedvezményes áron, de árvácskát és tulipánhagymát is lehet majd találni.

A többi árus is széles választékkal készül, visznek a növényvásárra lágyszárú évelőket, fásszárú virágzó bokrokat, krizantémokat, citrusféléket és még sok más érdekességet.

Helyszín: Pécs, Kossuth tér
Időpont: 2021. október 22. (péntek) 10:00-17:00 óra között