Ismét lezárja az autóbuszok első ajtaját a Tüke Busz Zrt.

2021. április 1. 11:58 2021. ápr. 1. 11:58

A kialakult járványügyi helyzet miatt és az autóbuszvezetők védelme érdekében a Tüke Busz Zrt. 2021. április 6-án, kedden üzemkezdettől, átmenetileg lezárja az utasforgalom elől az autóbuszok első ajtaját- tudatják a szerkesztőségünknek megküldött közleményben.

A járatokra a többi ajtón lehet fel- illetve leszállni. A fertőzésveszély elkerülése érdekében a vezetőfülke mögötti területet szalaggal keríti el a társaság, hogy az ajánlott távolság a járművezetőktől is tartható legyen.

A Tüke Busz megkéri az utasokat, hogy a lezárt területet ne lépjék át, és az első ajtót ne használják!

Felhívják utasaik figyelmét, hogy az autóbuszvezetőknél menetjegy váltására nem lesz lehetőség, ezért kérik, gondoskodjanak azok elővételben történő megvásárlásáról. Elővételi menetjegyet a Tüke Busz bérletpénztáraiban, viszonteladói partnereinél és mobilapplikáción válthatnak.

A Tüke Busz Zrt. járatain, amennyiben egészségügyi dolgozóként nem kapnak ez alól mentességet, továbbra is csak érvényes bérlettel vagy menetjeggyel lehet utazni. A társaság menetjegyellenőrei az autóbuszokon és a megállókban rendszeresen, fokozottan ellenőrzik az utazási jogosultságot, valamint a jegyek, bérletek érvényeségét.

Kérik, hogy a koronavírus járvány ideje alatt mindannyiunk érdekében tartsuk be az utazási feltételeket, a maszkviselésre és a járványügyi védekezésre vonatkozó szabályokat, előírásokat. Lázasan, betegen ne vegyük igénybe a közösségi közlekedést.

Megértésüket és együttműködésüket köszöni a Tüke Busz Zrt!