Javuló közbiztonsággal példálózott a Fidesz a keleti városrészben, a helyiek máshogy látják ezt

2019. augusztus 22. 13:22 2019. aug. 22. 13:22

A Pécsi STOP információi szerint szerdán lakossági fórumot tartott Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő Vári Attila fideszes polgármesterjelölt és Czimmer Tamás KDNP-s képviselőjelölt társaságában a Pécs keleti városrészében található Pákolitz művelődési házban. A fórumon a politikusok részéről elhangzott, hogy 10 év alatt mennyit fejlődött a környék, ezt a résztvevők viszont vitatták. 

Lakossági fórumot tartott a Pécs keleti városrészében található Pákolitz művelődési házban szerdán délután Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő Vári Attila fideszes polgármesterjelölt és Czimmer Tamás KDNP-s képviselőjelölt társaságában - értesült a Pécsi STOP csütörtökön.

Vári Attila Facebook-oldalán az eseményről nincs bejegyzés, viszont Hoppál Péter Facebook-oldalán található egy fotó, miszerint "Vári Attila, Pécs polgármester-jelöltje a pécsiek véleményét a Keleti Városrészben is kikéri."

Értesüléseink szerint a fórumon leginkább arról volt szó, hogy az elmúlt 10 évben a keleti városrész mennyit fejlődött, ezt azonban a helyi résztvevők erősen vitatták, mint ahogy azt a politikusi kijelentést is, miszerint javult a közbiztonság. Lapunk úgy tudja, Hoppál Péter rendőrségi statisztikákkal és a kiépült térfigyelő kamerarendszerrel próbálta bizonyítani igazát, a résztvevők közül többen viszont az állandó rendőri jelenlétet üdvözölték volna, és az is elhangzott, hogy a kamerák közül pár nem is működik.

Úgy tudjuk, Czimmer Tamás képviselőjelölt azon kijelentése, miszerint 15 évébe telt megtisztítani a Hősök tere környékét a kétesebb elemektől, az sem nyerte el mindenki tetszését, mert szerintük a probléma nem oldódott meg, csak a kétesebb elemek húzódtak át Meszesre.

Információink szerint Vári Attila érdemben nem sokat szólt hozzá a fórumhoz, amely után politikustársai még megmutatták neki a környéket.

Forrás: Pécsi STOP