Kérdőívet küldött Péterffy Attila a pécsi cégeknek

2020. május 14. 10:55 2020. máj. 14. 10:55

Kérdőívet küldött a 350 legnagyobb pécsi munkáltatónak Péterffy Attila polgármester, hogy kiderüljön, milyen helyzetben vannak, hogyan tudja az önkormányzat segíteni a város gazdaságának újraindítását. A kérdőív online is elérhető, a polgármester azt kéri, minden pécsi vállalkozó töltse ki.

Péterffy az önkormányzat erről szóló közleményében emlékeztet, megválasztása óta számos jelentős pécsi cég vezetőjével személyesen találkozott, megvitattuk az együttműködés lehetséges formáit.

A járvány azonban háttérbe szorította ezt, most viszont minden eddiginél nagyobb szükség van arra, hogy fény derüljön a pécsi vállalkozások helyzetére, hogy pontosabb képet kapjon az önkormányzat arról, hogy mivel tudja segíteni a gazdaság újraindítását.

Ezt hivatott elősegíteni az említett kérdőív, melyet nem csak a legnagyobb munkáltatók, de minden pécsi vállalkozó kitölthet ide kattintva.

A kérdőívben olyanokat lehet például közölni, hogy milyen ágazatban tevékenykedik a cég, hány főt foglalkoztatnak, változtak-e a bevételek a veszélyhelyzet miatt, milyen kötelezettségeknek nem tud vagy nem fog tudni időben eleget tenni, halaszt-e tervezett beruházást, illetve változott-e a foglalkoztatotti létszám.

Forrás: Pécsi STOP