Kétnapos rendkívüli szünetet rendeltek el a PTE egészségügyi szakképőző iskolájában - frissítve!

2020. szeptember 9. 09:56 2020. szept. 9. 09:56

A PTE Szociális és Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola szerda reggel tette közzé a Facebook-oldalán, hogy szerdán és csütörtökön rendkívüli szünetet rendeltek el az intézményben "technikai okok miatt", és hogy a tájékoztatást majd a probléma elhárítása után adnak. Frissítés: az egyetem tájékoztatása szerint tényleg technikai hiba áll a háttérben.

Frissítés (10:33): A PTE szerint tényleg technikai hiba miatt kellett elrendelni a rendkívüli szünetet

Lapunk megkeresésére - miszerint milyen okból rendeltek el a PTE SZESZI-nél kétnapos rendkívüli szünetet, és ez összefüggésben állhat-e a koronavírus-járvánnyal - gyorsan reagált a Pécsi Tudományegyetem, amelytől a következő választ kaptuk:

"Nincs összefüggés a koronavírussal, valóban csupán technikai dologról van szó."

Hogy milyen jellegű hiba miatt rendelték el a kétnapos rendkívüli szünetet, arra nem tért ki az egytem a válaszában.

 

Korábban írtuk:

Szeptember 9-én, szerdán reggel 8:06-kor tette ki a Facebook-oldalára PTE Szociális és Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola (PTE SZESZI) a következő szöveget:

"Kedves Szülők! Kedves Tanulók!

Technikai okok miatt rendkívüli szünetet rendelünk el 2020. szeptember 9-10. napokra. A probléma elhárítását követően rögtön tájékoztatást küldünk! Kérünk mindenkit, hogy figyelje honlapunkat a friss információkért!"

Az ügyben lapunk megkereste a Pécsi Tudományegyetemet, hogy mi az oka a rendkívüli szünetnek, milyen jellegű a technikai ok, ami miatt kétnapos szünetett kellett elrendelni. Amint válaszolnak, újra jelentkezünk.

 

Címlapkép: Facebook/PTE SZESZI

Forrás: Pécsi STOP