Kitűzték a polgármesterjelölti vita időpontját Komlón

2019. szeptember 3. 10:37 2019. szept. 3. 10:37

Szeptember 26-án* csap össze nyilvános vitán Polics József, Komló fideszes polgármestere és kihívója, Ferenczy Tamás, a Komló Összeköt Egyesület színeiben induló aspiráns - írja a Napi Komló.

A vitát a lap szervezte le, Polics pedig meglepő módon beleállt, holott ez nem jellemző a Fidesz politikusaira (Pécsett Vári Attila nem kormánypárti sajtómegkeresésekre rendre nem reagál, amikor pedig szemtől szemben kérdezte kollégánk arról, hogy van-e közös cége Bánki Erik testvérével, nem kívánt nyilatkozni, és elfordult).

A szópárbaj este ötkor kezdődik a Német Klubban (Komló, Templom tér 4.), azon a két delegált vesz részt, a vitát a Napi Komló moderálja. A jelöltek előzetesen, valamint a helyszínen kapnak kérdéseket, illetve a résztvevők is kérdezhetnek majd. A belépés ingyenes, a vitát élőben közvetíti a Napi Komló a Facebookon. A rendezvény költségeit a tavasszal kapott olvasói adományokból állja a lap.

Hogy a baranyai megyeszékhelyen lesz-e ilyen vita, egyelőre nem tudni.

(* cikkünkben eredetileg szeptember 27-e szerepelt időpontként, de időközben egy nappal előrehozták a vitát, így 26-a a helyes dátum - szerk.)

Forrás: Pécsi STOP