Könnyen, kedvező áron, költséghatékonyan: pécsi kirándulásokhoz válasszuk a tanintézeti osztályjegyet!

2022. május 20. 15:36 2022. máj. 20. 15:36

A tanév végéhez közeledve mind több pécsi oktatási intézményben szerveznek csapat- és közösségépítő osztálykirándulásokat népszerű pécsi kirándulóhelyekre, és a közös programok között múzeumlátogatás és kulturális előadások is szerepelnek. Mindezekhez kínál hatékony és költségtakarékos utazási lehetőséget a Tüke Busz Zrt: a tanintézeti osztályjegyet a pécsi alap- és középfokú oktatási intézmények tudják igénybe venni, pécsi közösségi programjaik tervezéséhez.

A város közigazgatási területén működő iskolák és óvodák könnyen és egyszerűen igényelhetnek tanintézeti osztályjegyet a Tüke Busz Zrt.-nél, amely 2920 Ft-os áron vásárolható meg és további előnye, hogy az óvodai csoporttal vagy iskolai osztállyal együtt két felnőtt kísérő utazását is biztosítja. 

A társaság tájékoztatása szerint a tanintézeti osztályjegyet tanintézeti igénybejelentő lapon, az utazás megkezdése előtt legalább két munkanappal kell igényelnie a nevelési-oktatási intézményeknek. A csoportos utazási jogosultságot biztosító jegyet óvodai csoportonként és iskolai osztályonként egy tanítási félév során két alkalommal lehet igénybe venni. A tanintézeti osztályjegyet elektronikus formában az ugyfelszolgalat@tukebusz.hu e-mail címen vagy személyesen a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodájában lehet igényelni. 

Az elektronikus úton igényelt osztályjegyet átutalás formájában is ki lehet egyenlíteni, ez esetben átutaláskor a vásárlásról kapott számla sorszámát fel kell tüntetni a közlemény mezőben. 

A tanintézeti osztályjegy munkanapokon 06.30 és 08.30 óra közötti időtartam kivételével az adott napon történő utazás során használható. A megváltott tanintézeti osztályjegy nem váltható vissza.

További részletes információt, tájékoztatást készséggel ad a Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Irodája:

Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálat

cím: 7621 Pécs, Rákóczi u. 60.

ugyfelszolgalat@tukebusz.hu

telefon: +36-72-510-992

Nyitva tartás:

Hétfő - Szerda: 7.30-16.30

Csütörtök: 7.30-17.30

Péntek: 7.30-12.30

Szombat - Vasárnap: zárva

A Tüke Busz Zrt. számít az oktatási intézmények tapasztalataira, észrevételeire, véleményére a tanintézeti osztályjegy felhasználásával kapcsolatban, hiszen ezek a javaslatok a csoportos utazási jegy igénybevételével kapcsolatos szolgáltatás fejlesztését segíthetik.

Címlapkép: Illusztráció