Kósa Lajost küldi a Fidesz Pécsre kampányolni

2019. május 13. 10:49 2019. máj. 13. 10:49

Már-már azt hittük, hogy Pécs kimarad a Fidesz EP-választás előtti országjárásából, de nem: Kósa Lajost küldik a baranyai megyeszékhelyre, aki kedden haknizik a Nevkóban.

Amint azt korábban már többször megírtuk, a Fidesz április végén indította el országjárását az európai parlamenti választáshoz kapcsolódóan, mely során a szavazásig 220 fórumot tartanak országszerte. Baranyában április 30-án Mohácson Georg Spöttle, május 2-án Siklóson Szájer József, május 7-én Nagykozárban Nyitrai Zsolt migránsozott/bevándorláspártizott, Szigetváron pedig hétfő este lép fel Kubatov Gábor.

Pécsre május 14-én érkezik a nehéztüzérség: Kósa Lajos este hattól vendégeskedik a Nevkóban - derült ki a Fidesz honlapján közölt friss listából.

Reméljük, Kósát nem annyira sebtében próbálják majd belopni a rendezvényre, mint mikor legutóbb itt járt, és a nagy igyekezetben meghúzták a főnöki Skodát a városházánál, egy biztonsági őrt pedig kirúgtak a fiaskó miatt.

Kósa Lajos szerdán Szekszárdot is útba ejti:

Komlón Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára stand-upol EP-ügyileg csütörtökön, pénteken pedig Kovács Zoltán államtitkár Villányban mondja fel a kormányzati paneleket.

Forrás: H.V.