Kubatov Gábort veti be a Fidesz Szigetváron

2019. május 12. 12:23 2019. máj. 12. 12:23

Mohács, Siklós és Nagykozár után Szigetvárt is eléri a Fidesz EP-kampánya: hétfő kora este Kubatov Gábor pártigazgató meséli el, hogy miért is veszik el Európa, ha nem a nagyobbik kormánypárt listájára szavaznak május 26-án.

A Fidesz április végén indította el országjárását az európai parlamenti választáshoz kapcsolódóan, mely során a szavazásig 220 fórumot tartanak országszerte. Baranyában már három szeánsz lement: április 30-án Mohácson Georg Spöttle, május 2-án Siklóson Szájer József, május 7-én Nagykozárban pedig Nyitrai Zsolt riogatta a nagyérdeműt.

Május 13-án, hétfőn Szigetváron folytatódnak az események: a házasságkötő és rendezvényteremben Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató bevándorláspártizik meg bevándorlásellenesezik. A házigazda az eseményt a Facebook-oldalán megosztó, Orbán Viktor szinkronszámolójaként verhetetlen Nagy Csaba lesz.

Hogy Pécset mikor ejti útba a narancssárga kampánygépezet, egyelőre nem tudni. A helyzet eközben érezhetően fokozódik. Az Index írta meg, hogy szombaton a kormányzati üzenőfüzet, a Magyar Nemzet címlapon közölte: ha csúszik az új, kormányzati babaváró program, az azért lesz, mert a brüsszeli bürokraták megtámadták azt. Ezt Rétvári Bence államtitkár is előadta egy sajtótájékoztatón. Közben kiderült, hogy a brüsszeli bürokratáknak fogalmuk sincs, miről van szó, hiszen a kormány kérte ugyan, egyelőre mégsem indult semmiféle vizsgálat a babaváró támogatás ügyében.

Forrás: H.V.