Már a Penny üzleteiből is lehet rendelni a NetPincéren! Itt vannak a részletek!

2021. május 3. 11:28 2021. máj. 3. 11:28

A koronavírus járvány az elmúlt egy évben alaposan átírta a játékszabályokat az élet számos területén, éppen ezért egyáltalán nem meglepő, hogy a boltok, élelmiszerüzletek a fizikai jelenléten túl megpróbálnak berendezkedni az online térben is.

Erre ékes példa Penny Market nagy dobása, ugyanis termékeiket már meg lehet rendelni a NetPincéren keresztül is. Az online ételrendelős szolgáltatás oldalát böngészve bukkantunk rá a lehetőségre, mely szerint a Penny-ből a weboldalon vagy az appon keresztül is van lehetőség élelmiszer és számos háztartási cikk beszerzésére. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Valójában valamilyen reggeli, korai ebéd után kutattunk az alkalmazáson keresztül, amikor a rendszer bedobta lehetőségként a Penny-t. Persze azonnal utánajártunk, miről is van szó, a NetPincér weboldalán pedig hamar meg is találtuk a kérdéseinkre a választ. 

Ez is érdekelhet: Ennek most igazán örülhetünk! Nyitnak a fürdők, strandok Baranyában, mutatjuk a részleteket!

Mint írják a Penny bőséges kínálatából immáron a NetPincéren keresztül is van lehetőségünk válogatni. Legyen szó akár zöldségről, gyümölcsről, pékáruról, tejtermékről vagy éppen háztartási cikkekről, ugyanis a kínálatban ezek mind-mind szerepelnek. 

"Az olyan mindennapi háztartási cikkekért sem kell a boltba ballagnod, mint amilyen a fogkrém, a tusfürdő, a dezodor, a mosópor vagy épp a fertőtlenítőszer. Nézz szét a kamrádban és a hűtődben, aztán dőlj hátra a kanapédon és pipáld ki az elintéznivalókat a bevásárlólistádról egy rendeléssel. Érkezz meg te is az élelmiszer házhozszállítás új fokozatába – a NetPincér áll a szolgálatodra." 

 

- olvasható az oldalukon közzétett közleményben.  

Nem mindenhol elérhető

"Ha munkából hazaérve arra eszmélsz, hogy elfogyott a toalettpapír vagy rejtélyes módon lába kelt a vacsora hozzávalóinak, ne ess kétségbe: nem kell egy újabb fél órás – órás kitérőt tenned a boltba. Csak nyisd meg a NetPincér alkalmazást, kattanj rá az Üzletekre és ha a címeden elérhető a Penny, rendeld meg a hiányzó dolgokat az elérhető kínálatból."

- írják a Netpincér oldalán, a fenti sorokból pedig kiderül, hogy a lehetőség nem mindenütt nyitott. Amennyiben a címünkön elérhető az opció az fel fog bukkanni a weboldalon vagy az applikáció használata közben. 

Pécsi viszonylatban egyébként a következő üzletek állnak rendelkezésre: 

  • Penny Market Pécs, Zsolnay Vilmos utca
  • Penny Market Pécs, Sztárai Mihály út
  • Penny Market Pécs, Pécsváradi út
  • Penny Market Pécs, Megyeri út
  • Penny Market Pécs, Siklósi út

 

Nekünk az applikáció a lakcímünk alapján a Megyeri úti üzletet dobta fel lehetőségként. 

Miért hasznos? 

Amennyiben online vásárolunk be, úgy elkerülhetjük a boltba járással járó bármiféle macerát, úgy mint cipekedés vagy éppen a hatalmas tömeg. Ez utóbbi most, a koronavírus járvány idején különösen hasznos lehet, hiszen minél kevesebb emberrel kerülünk kontaktba, annál alacsonyabb a megfertőződés esélye. 

"Ráadásul nemcsak magaddal tehetsz jót, hanem akár a szüleiddel, a kisgyerekével otthon lévő barátnőddel, de a pároddal is." 

- írják a Netpincér oldalán. 

A közleményből az is kiderül, hogy mivel a NetPincér oldalán több címet is regisztrálhatunk, arra is esély nyílik, hogy szeretteinket meglepjük egy-egy gyors bevásárlással. Ebben az esetben azonban célszerű jelezni a futárnak, hogy nem mi fogjuk átvenni a csomagot, ez ugyanis nagy segítség lehet neki abban, hogy tudja, kit kell keresnie. 
 

"Egyébként a rendelés menete ugyanaz, mint eddig: lépj be a weboldalon vagy a mobil appon keresztül a NetPincér felületére és válaszd ki a rögzítettek közül az aktuális szállítási címet. Vagy csak élj a térképes címmeghatározás lehetőségével és válaszd ki azt, hogy hova menjen a futár."
 

- írják. 

Az élelmiszer házhoszállítás lehetőség az Üzletek menüpont alatt lehet elérni, ahol azonnal láthatóvá válik, ha a közelünkben van olyan egység, ahonnan rendelni tudunk.

 

"Ne feledd, az egyes boltok elérhetősége a kiszállítási területtől függően változhat és az egyes boltok kínálata az aktuális raktárkészlet szerint módosulhat."

- hívják fel a figyelmet. 

De ha megvan a Penny, kattanj rá, klikkeld a kosaradba, amire szükséged van a kínálatból és add le a rendelésed. Az élelmiszer házhozszállítást egyébként kérheted akár érintkezésmentes kiszállítással is. Ha esetleg valamiért nem tudnád kiválasztani ezt az opciót, nyugodtan jelezd a megjegyzések között. Hogy tovább fokozzuk a kényelmed és a biztonságod, a számlád ellenértékét térítheted online bankkártyával, de akár SZÉP-kártyával is, ráadásként pedig a NetPincér GO futároknak a borravalót is online módon adhatod.

Hagyd magad mögött a bevásárlás minden nyűgjét, inkább fordítsd magadra és a szeretteidre az így megspórolt időt. Nyújtózz el a kanapén egy jó könyv mellett, vedd elő a régi társasjátékod, sétáltasd meg a jó időben a kutyusod, vagy hívd fel a nagyit telefonon és beszélgessetek egy jót. Cipekedés és tülekedés helyett inkább válaszd a NetPincért és a Penny-t, neked semmire sem lesz gondod. Töltsd az idődet azzal, amivel és akivel szeretnéd."

Hogyan lehet rendelni a Penny marketből a NetPincéren?

  • Lépj be a NetPincérbe. Regisztrálj, ha még nincs fiókod.
  • Keresd az Üzletek menüpont alatt a Penny marketet. Keresd az Üzletek menüpont alatt a Penny marketet.
  • Nézelődj a Penny kínálatában és tedd a kosaradba, amit megrendelnél. Nézelődj a Penny kínálatában és tedd a kosaradba, amit megrendelnél.
  • Csekkold le a címedet és állítsd be az online fizetési módot. Csekkold le a címedet és állítsd be az online fizetési módot.
  • Erősítsd meg a rendelésedet és hamarosan érkezünk is! Erősítsd meg a rendelésedet és hamarosan érkezünk is!

A Penny kártya felhasználása 

A NetPincér oldalán felhívják a figyelmet, hogy sajnos a náluk leadott rendelések során a Penny kártyákat nem lehet felhasználni. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Szerző: Pécsi STOP 

Címlapkép: Pécsi STOP