Már vagy egy hónapja tüke pécsi a Fidesz lopakodó polgármesterjelöltje

2019. július 8. 11:06 2019. júl. 8. 11:06

Mivel a Fidesz központi bizottsága még nem hagyta jóvá, egyelőre "Pécs polgármesterjelöltje"-ként hasít az arckönyvön Vári Attila, aki tüke pécsiként nyilatkozik a propagandának. Kár, hogy a cégbíróság meg lebuktatta: június elsejétől lett csak pécsi lakcíme a budapesti sportolónak.

"Ma már pécsi polgárként élem az életemet, s nem Budapestről járok Pécsre, hanem Pécsről Budapestre. A pécsiek közé tartozni meg amúgy is jó, mert a világon bárhol pillanatok alatt megismerik egymást. Szóval sosem vagyunk egyedül."

Voltak ennél hangzatosabb mondatok is Vári Attila legutóbbi, a pécsi önkormányzat propagandalapjának adott interjújában, de most maradjunk meg ennél.

Mert hát az elektronikus cégjegyzékből meg kiderül, hogy ez az éktelen nagy tükeség alig egy hónapja tart. Bár nyilvános, mindenki által elérhető adatokról van szó, az érzékenyebbeket azért kitakartuk. Ám így is látszik, hogy Vári Attila, aki állítólag Pécs polgármestere, állítólag Pécsről jár Budapestre, csak június elseje óta rendelkezik pécsi lakcímmmel:

Az elmúlt kilenc évben, amióta Vári a PSN Zrt-t igazgatja, egészen mostanáig nyilván nem volt mód és lehetőség itteni lakcímre szert tenni, vagy talán nem is volt az fontos igazán, egészen mostanáig.

Mivel a Fidesz - amúgy szintén budapesti - pártközpontjában még nem hagyták jóvá, hogy Vári a párt színeiben indulhasson a pécsiek kegyeiért itt Pécsett, ám a kampány mégis csak csordogál, más megoldás kellett. Ezért "Vári Attila, Pécs polgármesterjelöltje" címszó alatt robog vele a vonat a Facebookon. Pedig helyesebb lenne, ha nem is ilyen frappáns a "Vári Attila, a Fidesz reménybeli budapesti polgármesterjelöljte Pécsnek" elnevezés.

Forrás: Pécsi STOP