Március 8-án nyithat újra a pécsi szolgáltatók ügyfélszolgálata

2021. március 1. 16:04 2021. márc. 1. 16:04

Március 8-án, hétfőn nyithatja meg újra kapuit a pécsi önkormányzat szolgáltatóinak Búza téri közös ügyfélszolgálati pontja.

Az irodában február 25-e óta szünetel a személyes ügyfélfogadás, a döntés azt követően született, hogy a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Dél-Kom NKft. és a Tettye Forrásház Zrt. 1-1 alkalmazottjának koronavírus tesztje lett szinte egyidőben pozitív.  Az ideiglenes bezárás érinti a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt., a Pécsi Közterület-felügyelet, a Dél-Kom Nonprofit Kft., a Tettye Forrásház Zrt. és a Pétáv Pécsi Távfűtési Kft. ügyfélszolgálatát.

Hétfőn az érintett kollégák koronavírus tesztjei és virológus szakértőkkel való egyeztetés alapján az önkormányzat úgy döntött, hogy a Búza téri központi ügyfélszolgálat egy hét múlva, március 8-án nyitja meg újra. A fő cél az ügyfelek és az ott dolgozók biztonsága, egészségük megőrzése. Amennyiben az újranyitás dátuma módosul, azt jelezni fogjuk a pécsiek felé.

 

A Tettye Forrásház Zrt., amíg ezt a pandémiás rendelkezések lehetővé teszik, a korábbi nyitvatartási rend szerint fogadja az ügyfeleket március 8-ától a Búza téri ügyfélszolgálati ponton. A társaság megerősítette telefonos ügyfélszolgálatát, az előrefizetős kártyás vízmérők feltöltését pedig - a korábbi tájékoztatásnak megfelelően – az újranyitásig hétfőtől péntekig 9.00-10.00 óra között biztosítja szigorú egészségvédelmi intézkedések mellett.

A Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. azt kéri ügyfeleitől, hogy ezekben a napokban telefonos, elektronikus, illetve postai úton intézzék ügyeiket az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszám: 72 801 801

E-mail cím: pvh@pvh.hu

Ahogyan a tavaszi átmeneti zár alatt, úgy most is biztosított lesz valamennyi víz- és szennyvízszolgáltatással kapcsolatos ügy intézése telefonon, online vagy postai úton. A Tettye Forrásház Zrt. a nyomtatványokat, iratokat levélben, vagy e-mailben várja.

Ügyintézési lehetőségek:

-         telefonon: 80/811-111, 72/421-700

-         e-mailben: uszi@tettyeforrashaz.hu

-         online ügyfélszolgálaton: tettyeforrashaz.hu/uszi

-         postai úton: 7602 Pécs, Pf. 33

-         műszaki hibabejelentés: 72/421-799

Friss, aktuális információk a TETTYE Facebook oldalán: facebook.com/tettyeforrashaz/

A Pétáv Pécsi Távfűtési Kft. a Magyar Lajos utca 4. alatti központi ügyfélszolgálati irodájában várja a pécsieket, amennyiben ügyeiket csak személyesen lehetséges intézni.

Dél-Kom NKft. Siklósi út 58. alatti központi ügyfélszolgálati irodája is a pécsiek rendelkezésére áll.

Pécs önkormányzata azt kéri minden kedves pécsitől, hogy lehetőség szerint részesítsék előnyben a szolgáltatók esetében is az online ügyintézési lehetőségeket.