Márki-Zay és mozgalma is támogatja Péterffy jelöltségét

2019. június 8. 14:21 2019. jún. 8. 14:21

Márki-Zay Péter és a Mindenki Magyarországa Mozgalom is támogatja Péterffy Attila pécsi polgármesterjelöltségét.

A független pécsi polgármesterjelölt, Péterffy Attila is részt vett szombaton Budapesten azon a rendezvényen, amelyen a Kossuth körök első országos gyűlésüket tartották. Az eseményre meghívták azokat a polgármesterjelölteket, akiket más szervezetek mellett a hódmezővásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Mozgalom is támogat. Közöttük volt Péterffy Attila pécsi és Ferenczy Tamás komlói polgármester is.

Péterffy Attila lapunknak elmondta: az előttük álló munkáról négyszemközt is egyeztetett Márki-Zay Péterrel, majd megyénkénti bontásban tekintették át a jelöltek az ottani városok állapotát és a még hátralévő feladatokat.

Mint ismert, Péterffy Attila első körben a DK, a Momentum és az MSZP polgármesterjelöltjeként mutatkozott be, majd a civil szervezetek közül elsőként a Forum Sopianae Egyesület biztosította támogatásáról.

A Mellár Tamás vezette Mindenki Pécsért Egyesület ma reggel adott ki közleményt arról, hogy az általuk meghirdetett pécsi polgármesterjelölt-állítás jelentkezési határideje június 7-én lejárt. Ez idő alatt egy jelentkező teljesítette a jelöltté válás feltételeit, aki Péterffy Attila volt, így nincs szükség előválasztásra, és nem is lesz. A Mindenki Pécsért Egyesület hivatalos polgármesterjelöltje a mai naptól Pécsett Péterffy Attila.

Forrás: pecsistop.hu