Márki-Zay mozgalma is támogatja a komlói ellenzéki összefogást

2019. április 23. 14:45 2019. ápr. 23. 14:45

Komlón is közös ellenzéki jelölt indul a Fidesz aspiránsa ellen az őszi önkormányzati választáson, közös jelöltjük, Ferenczy Tamás mellett pedig Márki-Zay Péter mozgalma is kiállt.

A 7300.hu szerint Komlón vélhetően ismét Polics József indul az őszi székfoglalón a nagyobbik kormánypárt színeiben, ellene pedig a Komlóért Expo szervezője, Ferenczy Tamás száll harcba.

A Mindenki Magyarország Mozgalom közleményét a 7300.hu közölte, Márki-Zay levelét Ferenczy Tamás is megosztotta közösségi oldalán.

"A Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) támogatásáról biztosítja a Komló összeköt civil szervezetet.

Szervezetünk, a Mindenki Magyarországa Mozgalom Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester kezdeményezésére, 2018 októberében jött létre azzal a céllal, hogy megújítsa hazánk politikai kultúráját, és reményteli fordulatot idézzen elő az ez év őszén tartandó önkormányzati választáson. A mozgalom tagjaiként, mi hiszünk abban, hogy elkötelezett és értékteremtő munkával képesek vagyunk újjáépíteni a szabad és polgári Magyarországot.

Meggyőződéssel valljuk: nem az fontos, hogy ki melyik oldalról jön, vagy melyik politikai szervezet tagja, hanem az, hogy mindannyian egy becsületes, tisztességes Magyarországot akarunk, amely valóban Mindenki Magyarországa lesz.

Ezért az MMM támogat minden olyan kezdeményezést, amikor is a helyi politikai erők, a világnézeti különbségeket és egyéni pártérdekeket meghaladva, a közjót és közösségük szolgálatát helyezik előtérbe. Üdvözöljük, hogy a helyi politikai szervezetek Komlón is kezet nyújtottak egymásnak, létrehozták a Komló összeköt civil szervezetet, és Ferenczy Tamás személyében egy pártoktól független polgármester-jelöltet támogatnak.

Bízunk abban, hogy 2019 októberében Komló is képes lesz megismételni a hódmezővásárhelyi sikert, és Baranya megye második legnagyobb városa úgyszintén becsületes és tisztességes vezetést kaphat. A támogatás egyszerű kinyilvánításán túlmenően pedig az MMM azon szándékát is szeretné bejelenteni, hogy örömmel kész szorosabbra fűzni a kívánatos együttműködések szálait a településen.

Barátsággal,

Márki-Zay Péter

a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke"

Forrás: pecsistop.hu