Mellár-Nemes, Keresztes-Szakács vita: Pécsre érkezik a Partizán sorozat, Gulyás Márton moderál

2021. szeptember 20. 12:15 2021. szept. 20. 12:15

Szeptember 24-én pénteken, a Zsolnay Negyed E78 termében kerül megrendezésre a Partizán két pécsi előválasztási vitája, amely a Baranya 1-es, illetve a Baranya 2-es választókerület két-két képviselőjelöltje, Nemes Balázs és Mellár Tamás, valamint Keresztes László Lóránt és Szakács László között zajlik majd. 

"Szeptember 24-én vitát rendezünk a 400 ajánlást sikeresen összegyűjtő képviselőjelöltek között, hogy megismerjétek, kikre adhatjátok le a voksotokat az előválasztáson." - írják az események Facebook oldalán. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

A viták arra is jók lehetnek, hogy aki még nem döntötte el, kire adja le a voksát az ellenzéki képviselőjelöltek közül az itt szerezhet pro és kontra érveket a döntés meghozatala során, ráadásul ahogy azt a Pécsi STOP is megírta az ellenzéki előválasztás első fordulója két nappal hosszabb lesz, így szeptember 28-án este 20 óráig van lehetőségünk voksolni személyesen vagy akár online is. 

Pénteken 17 órától a Zsolnay Negyed E78 termében pedig egymással vitázik majd al Mellár Tamás és Nemes Balázs, majd pedig 19 órától Keresztes L. Lóránt és Szakács László. A moderátor Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője lesz. 

A személyes részvétel regisztrációhoz kötött, azonban a vitákat a Partizán közösségi platformjain, mint a YouTube-on, mind pedig a Facebookon élőben közvetítik majd. 

Ez is érdekelhet: Karácsony Gergely: "Megtámadták az előválasztást - még többen, még elszántabban vágunk vissza"

Fontos, hogy a belépése feltétele a védettségi igazolvány felmutatása, illetve közönségkérdésekre nem lesz lehetőség, azonban a taps általi tetszésnyilvánításra igen, közölték az események Facebook oldalon, 

A belépés feltétele a védettségi igazolvány felmutatása. Közönségkérdésekre nem lesz lehetőség, de taps általi tetszésnyilvánításra igen – írják az események közösségi oldalán, ahol azt is közölték, hogy a közönség tagjai pártszimpátiát kifejező plakátokat, zászlókat behozhatnak a nézőtérre olyan módon, hogy azzal ne akadályozzák a vitát lebonyolító technikai stáb munkáját (kamerákat, operatőröket stb.) A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Címlapkép: Gulyás Márton, Partizán YouTube