Mellár: ha tud, számoljon el a pénzekkel a PVSK

2019. május 13. 14:25 2019. máj. 13. 14:25

Nem reagált, de nem is visszakozott Mellár Tamás nyilatkozata miatt, amelyben „pénzelosztó helynek” nevezte a Pécsi Vasutas Sportkört. Mint mondta: úgy tudják bizonyítani az ellenkezőjét, ha elszámolnak a pénzekkel.

Mint ismert, Mellár Tamás egy a közelmúltban az ATV oldalán megjelent cikkben azt nyilatkozta: a PVSK köztudottan egy „pénzelosztó hely”, és ugyanezt mondta a Klubrádiónak is.

A sportkör vezetése igen határozott hangvételű közleményben reagált, Ebben megdöbbenésének adott hangot, nagyszámú tagsága és szurkolói képviseletében pedig visszautasította a képviselő véleményük szerint minden alapot nélkülöző, rosszhiszeműen sugalmazó kijelentését.

A sportkör elnöksége felszólította a parlamenti képviselőt, hogy 72 órán belül vonja vissza nyilatkozatát, vagy tegyen jogi lépéseket.

A Pécsi STOP hétfőn délután felhívta a képviselőt, az általa elmondottak alapján aligha lehet számítani akár a nyilatkozat visszavonására, akár bocsánatkérésre.

Mellár Tamás lapunknak ugyanis azt mondta: a PVSK úgy tudja bizonyítani, hogy nem igazak az általa mondottak, hogy elszámolnak a pénzekkel. Reagálni azonban nem kívánt a PVSK közleményére vagy felszólítására.

Forrás: Pécsi STOP