Mielőtt begolyóznál, less be a Dráva Hotelbe!

2021. szeptember 17. 13:55 2021. szept. 17. 13:55

Végre újra kinyílt a világ, sokszor mégsem jut eszünkbe egy épkézláb, izgalmas program sem. Lazítanánk egy kicsit, miközben olyan programra vágyunk, ami megmozgat, kikapcsol, szórakoztat és ketten vagy akár nagyobb baráti társasággal, családdal, tinikkel is űzhető. A Dráva Hotel súg egy jó tippet! A bowling pont ilyen! Az melyik is? – kérdezhetitek.

Ahol a golyókban lyukak vannak, a középső és a gyűrűsujjadat a bowlinggolyó két felső üregébe, a hüvelykujjadat pedig a golyó harmadik lyukába kell tenned, és egy határozott mozdulattal a golyót a bábuk irányában lendítve elengeded, majd tarolsz! Már a harkányi Dráva Hotelben is! A bowling nem tévesztendő össze a tekével bár itt is a bábuk ledöntése a cél. A játékot a 19. századi Amerikában találták ki, és azóta is nagy népszerűségnek örvend és Magyarországon is elterjedt, biztos találsz partnert a játékhoz! Kevés olyan pálya akad viszont, ahol a bowlingot további élményekkel kötheti össze a vendég.

A harkányi Dráva Hotel****-ben- nemrég adták át a 4 pályából álló Retro Bowling Bárt, kiegészítve biliárddal, léghokival, egyéb játékokkal, rendezvény teremmel - ez lehetséges!

Íme egy példa egy vasárnapi baráti programra, 5 óra időtartamra:

1. Bowlingozás a Dráva Hotel Retro Bowling Bárjában, kis biliárddal és léghokival kiegészítve, közben snack falatok és kézműves sörök kóstolása

2. A bowlingozástól megfáradt izmok lazítása a Dráva Hotel wellness részlegében, az úszómedencében, a Jacuzzi, masszázs, vagy szauna világ használatával

3. Isteni ebéd, vagy vacsora elköltése a hotel éttermében, válogatott borokkal, vagy fantasztikus koktélokkal

Bowlingozni sokféleképpen lehet – osztotta meg velünk Sághy Attila, a Dráva Hotel igazgatója -, mindenkinek más a technikája. Nyilván nem árt a legfontosabb fogásokat, szabályokat ismerni, hogy sikerélmény is szülessen a közös játék idején. Ugyanakkor mindenkinek saját magának kell megtalálnia azt a stílust, amelyik a leginkább megfelel az alkatának, habitusának és lendületének. Itt is, mint az élet más területein, el kell fogadni, hogy különbözünk másoktól.

A játék során szerzett  élményeket jól esik megbeszélni a jakuzziban, így javaslom, kössék össze a két programot! Érdemes rendszeresen játszani, mert bár első pillantásra a bowling egyszerű sportnak tűnhet, valószínűleg hamar ráébredünk, hogy a sikeres játékhoz azért gyakorlásra van szükség.

Mindegy, hogy mi az apropó, mozgás, kikapcsolódás, töltődés, születésnap, baráti összejövetel- a bowlinggal nem lehet mellé lőni! Legfeljebb mellé gurítani!

További információ és pályafoglalás ITT! 

Rendezvény 200 főig: sales@dravahotel.hu 

Címlapkép: Illusztráció, Pexels