Minden pécsivel együttműködve akarja talpra állítani a várost a polgármesteri székért induló Péterffy Attila

2018. december 20. 12:12 2018. dec. 20. 12:12

Interjút adott a Szabad Pécsnek Péterffy Attila, a Pécsi Hőerőmű volt vezérigazgatója, Páva Zsolt független kihívója a 2019-es önkormányzati választás során.

A jelenleg egy budapesti cég élén álló Péterffyt a lap a vasárnapi Mindenki ünnepe étel- és ajándékosztáson kérdezte, ahol ő is részt vállalt a rászorulók segítésén. A cégvezető elmondta, nem csak karácsony előtt van szükség a segítségre. Az adományosztáson megjelent tömegek kapcsán elmondta, Pécs köveetkező polgármesterének fontos feladata lesz, hogy megfelelő, jó és hatékony intézkedésekkel enyhítse a mostanra kialakult helyzetet.

"Én olyan társadalomban hiszek, amelyben az emberek, a társadalom szereplői egyenlőek, és amiben csak tudnak, együttműködnek egymással."

- mondta Péterrfy a Szabad Pécsnek.

"Sajnos a rabszolgatörvény egy olyan gondolkodásmódot tükröz, amelyben az együttműködés, a partnerség nem a legfontosabb szempont. Könnyen kiszolgáltatottá teheti a munkavállalókat."

- tette hozzá. Kijelentette, minden olyan politikai párttal vagy civil szervezettel és minden pécsivel együttműködik, akik tenni szeretnének Pécs talpraállításáért. Hozzátette, már komoly tárgyalások zajlanak, melyek jó úton haladnak ahhoz, hogy kialakuljon mögötte a széleskörű politikai támogatás. A cikk szerint Péterffy a fejleményekről januárban beszél majd.