"Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott" - tartotta Hadházy Orbán elé

2019. október 21. 14:18

Megkezdődött a Parlamentben az őszi ülésszak, Orbán Viktor beszéde alatt Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő akciózott táblákkal, amiket mind Orbán, mind pedig más fideszes képviselők megpróbáltak tőle elvenni.

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő egy táblát tartott fel Orbán Viktor parlamenti beszéde alatt, amit Orbán megpróbált elragadni tőle a pulpituson állva - olvasható az Index cikkében. 

A parlamenti közvetítésből sok nem derült ki, mert Hadházy akcióját nem mutatták nagyon - állítja a lap -, de annyit ki lehetett venni, hogy Orbánt védve megjelentek a fideszes országgyűlési képviselők is, hogy elszedjék Hadházytól a táblát, illetve hogy az egész purparlét elfedjék az egyik teremben álló nemzeti zászlóval. 

A fotókon az Orbán segítségére siető fideszes országgyűlési képviselők között két baranyai országgyűlési képviselőre - Hoppál Péterre és Bánki Erikre - hasonlító alakok is feltűnnek.

Az Index képkivágása az M1 tévécsatorna parlamenti közvetítéséből

Orbán Viktor az országgyűlés őszi ülésszakának nyitó, hétfői ülésén egyébként arról beszélt a Magyar Távirati Iroda híre szerint, hogy 

"a kormány álláspontja ismert: minden polgármesterrel és képviselőtestülettel együttműködik, amely maga is kész erre."

A kormányfő beszédében az önkormányzati választást értékelve kiemelte: pártállásra tekintet nélkül mindenkinek Magyarországért és a magyar emberekét kell dolgoznia, mert "a haza nem lehet ellenzékben".

Hangsúlyozta: a kormánynak külön elismerés, hogy az országban a kormányzó pártok megkapták a szavazatok több mint 50 százalékát. A kormány folytathatja a munkáját, a legfontosabb kérdésekben megerősítést kapott - jelentette ki.

Hozzátette: folytatják a munkaalapú gazdaság, a családbarát Magyarország, a növekvő bérek, a tisztességes időskor, az otthonteremtés és a nemzetegyesítés politikáját.

 
Forrás: Pécsi STOP/Index/MTI