Nagy túlélő kampányplakátok kerestetnek!

2019. november 20. 08:00 2019. nov. 20. 08:00

A választási törvény szerint november 12-én 16 óráig kellett eltávolítani a különböző politikai szekértáborok rátermettségét bizonygató plakátokat eltávolítani az önkormányzati választást követően. Ezek szemlátomást rendesen el is koptak a pécsi közterületekről, azonban nem kizárt, hogy rejtőzködnek még továbbharcoló alakulatok.

A plakátokat azoknak kellett lecsupálniuk határidőig, akik kihelyezték őket. Amennyiben ez nem történt meg a jelölt dátumig, az önkormányzat maga is eltávolíttathatja a kampányanyagokat, majd az ezzel járó költséget kiszámlázhatják azoknak, akiknek kitenni még sikerült a plakátokat, leszedni viszont már kevésbé.

Pécsett egymást érték a választási plakátok, a kampányfinisben ment a plakátpusztítás, ellenzéki és kormánypárti anyagok is elestek a harcban. Mostanra szemlátomást eltűntek a plakátok, legalábbis a frekventált helyekről mindenképpen.

Ha mégis látsz belőlük a városban, fotózd le és küldd el nekünk a Facebookon azzal az információval, hogy mikor és hol készült a kép, mi pedig összegezzük, hogy merre nem ért még véget a kampány.
 

Forrás: Pécsi STOP