Nem kell kétszer fizetni az adócsekkeket Pécsen

2019. szeptember 12. 10:03

Bár kétszer, sőt van, ahol háromszor is ki lettek postázva Pécsen az önkormányzati adócsekkek, az adóiroda szerint nem kell azokat kétszer, vagy háromszor befizetni, elég egyszer.

Fotó: Pécsi STOP

Az elmúlt napokban több helyről is jött jelzés a Pécsi STOP felé, hogy Pécsen többeknek is kétszer, de akadt, akinek háromszor küldte ki a Magyar Posta útján az önkormányzat a szeptemberben esedékes adók csekkeit. 

Az Endresz György utcai adóirodán járva csütörtök reggel sokan kérdezték a biztonsági őrt, hogy most mi a helyzet, aki fáradhatatlanul ismételte az egyébként az ajtókra is három helyen kirakott feliratot, miszerint elég csak egyszer befizetni az esedékes csekket. Páran azonban nem hittek neki és a kiírásnak, hanem inkább sorszámot téptek, hogy "pár sor írást kérjenek az adóirodától" - ahogy egyikük fogalmazott a jó félszáz várakozó között.

Kiírás az adóiroda ajtaján - Fotó: Pécsi STOP

A Szabad Pécs cikke is megerősíti a kiírást, miszerint hiba történhetett a kézbesítés során, nekik erről Lovász István, Pécs város jegyzője nyilatkozott.

Bár már pár napja lehet erről hallani, az önkormányzat honlapjára szeptember 12-én, azaz csütörtökön került fel az erről szóló tájékoztatás.

Forrás: Pécsi STOP