Nem kell kétszer fizetni az adócsekkeket Pécsen

2019. szeptember 12. 10:03 2019. szept. 12. 10:03

Bár kétszer, sőt van, ahol háromszor is ki lettek postázva Pécsen az önkormányzati adócsekkek, az adóiroda szerint nem kell azokat kétszer, vagy háromszor befizetni, elég egyszer.

Az elmúlt napokban több helyről is jött jelzés a Pécsi STOP felé, hogy Pécsen többeknek is kétszer, de akadt, akinek háromszor küldte ki a Magyar Posta útján az önkormányzat a szeptemberben esedékes adók csekkeit. 

Az Endresz György utcai adóirodán járva csütörtök reggel sokan kérdezték a biztonsági őrt, hogy most mi a helyzet, aki fáradhatatlanul ismételte az egyébként az ajtókra is három helyen kirakott feliratot, miszerint elég csak egyszer befizetni az esedékes csekket. Páran azonban nem hittek neki és a kiírásnak, hanem inkább sorszámot téptek, hogy "pár sor írást kérjenek az adóirodától" - ahogy egyikük fogalmazott a jó félszáz várakozó között.

Kiírás az adóiroda ajtaján - Fotó: Pécsi STOP

A Szabad Pécs cikke is megerősíti a kiírást, miszerint hiba történhetett a kézbesítés során, nekik erről Lovász István, Pécs város jegyzője nyilatkozott.

Bár már pár napja lehet erről hallani, az önkormányzat honlapjára szeptember 12-én, azaz csütörtökön került fel az erről szóló tájékoztatás.

Forrás: Pécsi STOP