Nem jelentkezett senki, így egyelőre nem épül a Csizi által beígért kertvárosi játszótér

2019. július 22. 15:07 2019. júl. 22. 15:07

A Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint az ajánlattételi határidőig senki sem adta be a jelentkezést a Kertvárosba álmodott, Csizi Péter által már a tavalyi országgyűlési választás előtt beígért nagy játszótér építésére, így eredménytelen lett a közbeszerzés egyelőre. Az uránvárosi KRESZ-park megújítása is így járt.

Hiába kampányolt már a tavalyi országgyűlési választás előtt mindössze egy látványtervvel Csizi Péter akkor még fideszes országgyűlési képviselő, abból még mostanra sem sikerült a több korosztálynak szóló kertvárosi játszóteret felépíteni.

Nem létező játszótér látványtervével kampányol Csizi Kertvárosban

A napokban a Közbeszerzési Értesítőben megjelent határozat szerint a "TOP-7.1.1-16-H-076 pályázat szerint megvalósuló projektekhez kapcsolódó kivitelezési munkálatok Pécsett" rejtélyes elnevezésű projektben (amely igazából a kertvárosi játszótér mellett az uránvárosi KRESZ-park megújítását is jelenti) történt némi gikszer.

A megadott jelentkezési határidőig semelyik projektrészre sem érkezett be a pécsi önkormányzathoz ajánlattétel, így a határozat szerint a közbeszerzés eredménytelen lett.

A kertvárosi, több korosztálynak szóló játszótér megépítésére tavaly még 100 millió forintot számoltak az önkormányzatnál, amely 100 százalékban uniós forrásból érkezett volna.

A kertávrosi játszótéren és az uránvárosi KRESZ-parkon kívül akadnak még olyan fejlesztések, melyek egyelőre csak ígéret szintjén léteznek.

Rengeteg beruházással adós a Fidesz Pécsen

Nem megy a Fidesznek: hiába ígértek be rakat mindent már a 2018-as országgyűlési választásra, a 2019-es őszi önkormányzati voksolásra sem lesz sok beruházásból semmi. Most a tervezett uránvárosi kisrendelőnél hosszabbították meg a jelentkezési határidőt. A Közbeszerzési Értesítőben jelent meg ismét egy korrigendum a pécs-uránvárosi Kőrösi Csoma Sándor utca 1/1.

Forrás: Pécsi STOP