Nyitás: Három premier a Pécsi Nemzeti Színház júniusi műsorán

2021. május 17. 15:08 2021. máj. 17. 15:08

Három premiert tart júniusban a Pécsi Nemzeti Színház: A miniszter félrelép, a Terror és a Godspell című darabok bemutatóját láthatja a közönség - közölte a teátrum hétfőn szerkesztőségünknek.

Az intézmény közleménye szerint elsőként június 5-én Ray Cooney bohózatát, A miniszter félrelép című darabot adják elő a pécsi színművészek Böhm György rendezésében. A főbb szerepeket Györfi Anna, Stubendek Katalin, Darabont Mikold, Vidákovics Szláven és Lipics Zsolt alakítja. A bemutatót követően a produkció a tervek szerint a Pécsi Nyári Színházban is látható lesz.  A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

Bemutatják a Terror című "interaktív bírósági tárgyalást". A Rázga Miklós rendezésben megvalósuló előadáson a színészek - Tóth András Ernő, Józsa Richárd, Köles Ferenc, Illés Alexa, Urbán Tibor és Stubendek Katalin - a közönséget is bevonják a történetbe.

A Harmadik bemutató június 22-én kerül a közönség elé: Stephen Schwartz John és Michael Tebelak Godspell című musicaljét Kéri Kitty rendezi és a Rippl-Rónai Művészeti Intézet harmadéves színművész szakos hallgatói adják elő.

Júniusban még olyan népszerű vígjátékokat is műsorra tűz a színház, mint a Balfácánt vacsorára vagy a Játék a kastélyban, de megtekintheti a közönség A padlást is, amelynek hamarosan a 150. előadása következik.

A színházi előadások kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók, a 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérő jelenlétében vehetnek részt a programokon.  A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

Forrás: Pécsi STOP