Öltözz kék-sárgába a Nevetnikék 15. szülinapján!

2023. március 28. 12:40 2023. márc. 28. 12:40

Sokan tudják, hogy nehéz helyzetbe került a Nevetnikék Alapítvány, amely már 15 éve áll a régióban, a beteg gyermekek szolgálatában! - hívja fel sajtóközleményében a figyelmünket az alapítvány.

Mint írják: Idén 15. születésnapjukra azt kérik, hogy biztonságban tudhassák a Kórházlátogató programjukat, melyhez arra lenne szükség, hogy 1500 ember legalább havi 1000Ft-tal tudja támogatni tevékenységüket! Így továbbra is esélye lehetne a gyermekeknek a zenével, bábozással, mesemondással, bűvész trükkökkel, társasozással, kézműveskedéssel és sok-sok nevetéssel fűszerezett Nevetnikékes gyógyulásra a kórházban!

 

Bárki csatlakozhat a születésnapi felhívásukhoz, aki március 31-én egyedül, családdal, barátaival, munkatársaival, diáktársaival együtt magára ölt valamilyen kék és sárga kiegészítőt, és erről fotót készít, kifejezve együttérzését a kórházban lévő beteg gyermekekkel. A fényképet a Facebookon megosztva a @Nevetnikék oldalát taggelve kérjük közzé tenni, ezzel is felhívva a figyelmet a munkájukra.

 

Akinek van lehetősége, egyszeri vagy havi 1000Ft-tal támogassa a Nevetnikék Alapítvány, kórházi beteg gyermekekért folytatott tevékenységét itt: www.nevetnikek.hu

 

Forrás: Nevetnikék