„Pénzelosztó hely” - a PVSK visszautasítja Mellár vádjait

2019. május 11. 16:56 2019. máj. 11. 16:56

Mellár Tamás egy nemrég megjelent cikkben pénzelosztó helynek nevezte a Pécsi Vasutas Sportkört. A PVSK elnöksége udvarias, de határozott közleményben reagált.

Mellár Tamás az ATV egy nemrégen megjelent cikkében azt nyilatkozta: a PVSK egy „pénzelosztó hely”, mégpedig köztudottan az (ugyanezt nyilatkozta a Klubrádiónak is). A sportkör elnöksége az MTI-hez eljuttatott közleményében meglehetősen határozottan utasította vissza a vádakat:

„A nagy múltú Pécsi Vasutas Sportkör (PVSK) közössége mély megdöbbenéssel értesült Mellár Tamás országgyűlési képviselő közelmúltbeli, egyik kereskedelmi csatornán elhangzott felelőtlen és sértő kijelentéséről.

A PVSK vezetősége, nagyszámú tagsága és szurkolói képviseletében ezúton visszautasítja a képviselő azon minden alapot nélkülöző, rosszhiszeműen sugalmazó kijelentését, miszerint „pénzelosztó hely”-ként működött volna bármikor is a PVSK, annak 100 éves fennállása folyamán.

A PVSK elnöksége ezúton felszólítja Mellár Tamást arra, hogy rosszhiszeműen sugalmazó nyilatkozatát 72 órán belül vonja vissza, vagy ha a kijelentését megalapozottnak tartja, tegye meg a szükséges jogi lépéseket. A PVSK elnöksége kijelenti, hogy nyugodt szívvel áll minden vizsgálat elé.

Megértjük és elfogadjuk, hogy kampányidőszak van, de tisztelettel kérjük képviselő urat, hogy a jövőben tartózkodjon attól, hogy politikai számításból a civil szféra képviselőit zaklatja és eszközként használja.”

Forrás: Pécsi STOP/MTI